Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

kam pootočit

Prosím o radu mám monoblok a vím,že bych měl chytat 23,5(naše programy)s pohledu za parabolou na pravé čidlo(střed paraboly a 19,2 na levé,ale mám to obráceně zkoušení zakrytím. Kam musím otočit abych to měl správně(kolik asi cm?) a musím hnout s parabolou i na výšku.A nebo musím ještě něco nastavit na přijímači.Děkuji

sword
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: kam pootočit

Tak na tohle nevím odpověď ani já .... :))) :)))

Kataluk
Registrace: 12/2008

obracene to mit preci nemuzes, to by se hnuly druzice ze svych pozic a vzajemne si je vymenily :-/ . Maximalne jsi o druzici vedle a mas prehozene DiSEqC prepinace v MENU - nastaveni LNB.

milanm
Registrace: 3/2006

sword

musis to otocit tak,aby si chytal 19,2 na stred (ked to nechces prehadzovat v drziaku)...samozrejme zmenit nastavenie diseqc

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

teda...pri tejto konstalacii ako to mas ty,musi byt na strede 23,5 (zmenit nastavenia diseqc a musis to chytat,ked si stredom na 23,5)...to predtym co som pisal,je zle

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

pro Blooddog

Moc děkuji stačilo přepnout dissegc ,ještě jednou všem děkuji

sword
Registrace: 11/2007

@ sword

Odrazy od paraboly sa preberali niekedy v siedmom,alebo ôsmom rocniku zakladnej skoly.Tak si to skus nakreslit a budes vediet.

Kasr
Registrace: 8/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra