Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

TV PHILIPS 32PFL8404H

Ahoj všem, prosím o radu s připojením na internet s výše uvedenou TV. Připojil jsem kabelem TV do routeru, kde mám ještě jeden volný konektor. Instalace sítě se zdařila naběhla i IP adresa a další parametry domácí sítě, ale net TV mi nechodí a aktualizace nového softu se taky nedaří..poradí někdo jak se na lopatu leze?..děkuji :lookaround:

Pájík
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV PHILIPS 32PFL8404H

Co Baba Jaga?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Co tak manual k TV a k routeru.Ked sa nedostanes ne web cez router bude tam pes zakopany.V nastaveniach routera pripadne TV.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

A nebolo by od veci,keby si napisal aky mas router.Mozno niekto ma ten isty a vie z hlavy v com to je,takto je to, ako casto dost jalova debata......nakolko logika je rovnaka ,ale tych zariadeni je milion.....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

No jsem v práci tak vím kulové co je to za router. Je to wifi router napojenej na jedné straně na anténu a na druhé straně je zapojen na LAN PC a druhý LAN je volný..prostě jsem tam na ten druhej volnej zapojil siťovej kabel k TV. V manualu k TV nic není.. je tam jak připojit a nastavit a to mám dobře jinak by se asi vůbec IP adresa a ty ostatní parametry v TV nezobrazili a nenapsalo by to že jsem připojen na domácí síť... prohodil jsem i PC, ale PC jede pořád a TV nic..zkusím doma kouknout na značku routeru..

Pájík

A ten wifi router ti niekto steloval,alebo nieco nastavoval?
Moze tam byt vela veci nastavenych ktore nepustia napr. dalsie zariadenie.Mozes mat inu blokaciu,to by mal vediet majitel nie?

liquere

Tak pánové...děkuji..volal jsem providerovi a ten říkal že ton router není router, ale wifi přijímač a že router se musí dát až za něj..tak se omlouvám..zkusím sehnat router spojit s přijímačem a pak se uvidí..děkuji všem za snahuu mi poradit..

Pájík

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra