![]() |
|
2karty na 2 staty,jeden prevadzkovatelmate niekto zaregistrovane na jedno meno napriklad 2 karty od Skylink pricom jednu mate na SR a jednu na CR ? nieje to moc okate ? ci je lepsie ak potrebujem teraz zaregistrovat dalsiu skylink kartu ale tento krat na CR, pricom do teraz mam ostatne na SR, zaregistrovat ju radsej na ine meno ? |
viliamko
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 520 |
![]() |
|
RE: 2karty na 2 staty,jeden prevadzkovatelMam asi 35 karet (z toho 5 SR).Proste kdyz jedu na Slovensko,tak vzdy do apartmanu s 3 SAT prijimaci (virivka-koupelna,pracovna a loznice) a zde je pouzivam v souladu s ...No a Ty o neco skromneji (co se tyce karet) a mozna o to vic to roztocis v apartmanu u nas. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: 2karty na 2 staty,jeden prevadzkovatelTazko teraz predvidat, ako sa to cele vyvinie. Mozno raz rozhodne Ustavny sud a bude to v perdeli.Ja mam jednu CSL kartu registrovanu na priatela v CR a Skylink na seba pre uzemie SR.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
RE: 2karty na 2 staty,jeden prevadzkovatelno tak fajn ) ja mam 3 karty skylink na SR a teraz potrebujem dalsie 2 ale na CR. ja zas sa spolieham na Brussel a jeho buduci verdikt ,ze teda ako jednotny trh EU je protiustavne (lisabonska zmluva) ;) ,obmedzovat jednotlivych obyvatelov statov nejakymi regionalnymi pravami. |
viliamko
![]() |
|
RE: 2karty na 2 staty,jeden prevadzkovateljasne, Brusel nariadi americkemu producentovi vlastniacemu prava na svoj vlastny Holywood film, aby to predal jednotne celej Europe a s povinnou % zlavou za velkonakup pre EU:laughing: Kupi to statny film fond za verejne. A potom sa rozhodne, ci to bude vysielat Markiza, STV, ci JOJ, alebo Ziva Budu zrebovat, ci ako? :laughing: |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: 2karty na 2 staty,jeden prevadzkovatelAno, pokud bude EU vystupovat jako jeden klient a bude mluvit za celou Evropu, budou muset američtí vlastníci práv skákat podle pokynů Bruselu... Dalšího takového klienta totiž nemají... |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
RE: 2karty na 2 staty,jeden prevadzkovatelono sa to mozno zda niekomu smiesne a nerealne, ale ja tomu verim ze je to otazka par rokov, mozno uz teraz by sme vyhrali sudy keby sa do toho niekto obuje. preco tu niekomu pride tak smiesne a utopisticke predstavit si ze autorske prava budu musiet byt na jedne trh a teda na celu EU ? ze vraj tv lobby to nedopusti ? he,si pozrite ako dopadli mobilni operatori s rooamingom, tiez by niekto sa pred par rokmi vysmieval ze to nebude mozne a dnes vas stoji hovor z ineho statu eu domov tolko co domovsky hovr do ineho operatora, sms detto. a kedze ked si niekto v dakote kupi film tak si ho tiez mozu pozriet aj v kalifornii. tak neviem preco to tu by nebolo mozne. |
viliamko
![]() |
|
![]() |