Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Astra 2D

zaujimalo by ma ci niekto prijima Horizontalnu polarizaciu freesat na uzemi cz sk a s akym cislom paraboly a vjakom case diky do predu za odpoved R^

forak
Registrace: 7/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Astra 2D

nejvíc rad a triků z dlouhodobýho experimentování má vortimond. dej se do vyhledávání - viz nahoře R^

knawi
Registrace: 3/2007

kladno střední čechy (anténa gib-150): momentálně příjem Film4 prakticky přesně kopíruje hranici sledovatelnosti, to znamená bez rozpadů v obraze, ale rovněž bez rezervy. od 20:00 to jde pravidelně vždycky k lepšímu (značný rozdíly) a vydrží celou noc. přes den jsou naopak s příjmem problémy, hlavně myslím kolem poledne. nepatrně se liší i jednotlivý TP. lepší je ten s BBC paketem a soukromou TV Five. ale to se všechno odlišuje podle regionu a podle vybavení (LNB)

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

knawi

prosím tě knawi to mi sem nepiš (smích) já pak vypadám buď jako totální blbec (to spíš) a nebo jako neschopnej montážník-amatér, co objíždí půl republiky a přitom neví co a jak. to první je pravda, to s tím blbcem. všichni máme pochopitelně většinou zkušenosti jenom z jednoho konkrétního místa (a to je přímo tam kde bydlíme). pak jsou tady nějaký borci, před kterýma mám respekt (např. vanspeed). a potom nějaký specializovaný firmy, co montujou na zakázku předražený paraboly většinou polský výroby a větších rozměrů, tak aby příjem byl stabilní.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

VORTIMOND jake lnb by si mi odporucil? mam parabolu skladacku 180cm mohol by si aj hodit na seba nejaky kontakt rad by so pokecal o viacerych veciach diky

forak
Registrace: 7/2009

napsat si můžem (vortimond@gmail.com). ale s tou parabolou ti asi nepomůžu (to je právě to). jedná se nejspíš o tu známou středovku a já jsem nikdy neměl nic jinýho než offset (LNB na to používám inverto black ultra). ale LNB pro offset nejsou vhodný pro středovky.

vortimond

vortimond

omluv mě, prosím. asi jsem to špatně formuloval, samozřejmě jsem žádný z dojmů, o kterých se zmiňuješ, neměl v úmyslu vyvolat. musíš vědět, že si tě v mnohém vážím a proto mě mrzí, že se tě moje poznámka dotkla. chtěl jsem jenom, aby si forak při hledání relevantních vláken všímal tvých příspěvků, ano je to subjektivní rada ale jakou jinou je možný dát? a při vyhledávání by tu míru profesionality
poznal. a je dávno jasný, že lovení A2D v naší lokalitě a s neadekvátní výbavou není práce pro profika.
ještě jednou, odpusť R^

knawi

velice si cením tvého obdivu, bratře knawi. ale musím tě upozornit, že je absolutně neopodstatněnej. já jsem technickej antitalent a mám dost problémů optimálně vybrat a poté vyměnit zdroj a grafiku v PC (zkušenost z poslední doby, nakonec to dopadlo dobře). celkově jsem zatím neobjevil nic, v čem bych byl dobrej. obdiv si zaslouží jiní bratři

vortimond

respekt mám pochopitelně k dovednostem i jinejch, úměrně k tomu, co dovedu já. jenomže moje poznámka se dotkla tebe a proto chci pádně vyvrátit omyl. mimochodem: vím, že umíš pracovat, a to snad ve všech směrech, s PC, rozšiřovat funkce PC doplněním karet a pod. a teď se dovídám, že dokážeš vybrat vhodný náhradní součásti. to je přece báječný, přestože to může bejt jen obdiv neznalýho nešiky ale aniž bych jakkoli snižoval nesnadnost a náročnost tvý současný práce, mám dojem, že si intelektuálně lenošíš a děláš si ze (svýho) života legraci. a ta lehkost, aspoň pokud vím, s jakou takhle blbneš, je taky pro mně obdivuhodná. ale kdoví, pravděpodobněší je, že se vzděláváš, byť bez běžnejch ambicí.
takže to necháme tak, jak to je - většina lidí na tomhle fóru zaslouží, aby jeden čet´ jejich poznatky, rady a názory a mým případě je sledoval s úctou. ovšem favorizovat je, je, myslím, přirozený. měj se, šikulo a nepřeraž se na cestách za adresáty. doufám, že jsem to svými kecy ještě nezhoršil, protože jsi hypersensitivní.

knawi

Praha, 2m-stredova, na horizontalu mi BBC jede o dost lip nez C4 a ITV, vecer po 21.00 je prijem lepsi nez pres den. Resim prijmem z jinych Aster na 28.8 - ITV East Anglia a C4HD

micxuc
Registrace: 12/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra