![]() |
|
Skúsenosti s LNB: BSC621-2 C/Ku LNBFMá niekto skúsenosti s týmto LNB?A na akej parabole a s akým sat.prijímačom?VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio
|
datcom
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 629 |
![]() |
|
Re:Skúsenosti s LNB: BSC621-2 C/Ku LNBFKdysi sem se tady na podobné už ptal, ale marně. Ale na jednom polském foru ho tam popisujou s tím že v ku pásmu jsou dost velké ztráty oproti klasickému LNB. |
chruňo
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
RE: Skúsenosti s LNB: BSC621-2 C/Ku LNBFTaky jsem kdysi měl duo konvertor (ne tento), a je to na prd. Vlnovod je naladěn na C-band, a na KU-band funguje špatně. Lepší je to udělat "našilhačku", byť to taky není moc ideální, ale u větší paraboly se to snese. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: Skúsenosti s LNB: BSC621-2 C/Ku LNBFJa ho mám už pol roka ale nemám čas sa dostať sa k testovaniu.Poslal mi ho švagor z USA cca za 50 USD, v Európe nebol k dostaniu v tej dobe.Ale na c-pásmo mám aj orig.konvertor a stredovú KOVOSAT 120 parabolu.BSC621-2 C/Ku LNBF BSC621 Receive both C band and Ku band on your prime focus antenna, all on the same cable. Great for experimental use on a 1.2 meter offset dish or larger.This model has a bulit in diseqc switch to switch between C & Ku. This unit has a Universal Ku band 9750-10600. VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio
|
datcom
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 629 |
![]() |
|
![]() |