![]() |
|
DVB-T okolie BNskúšal už niekto príjem DVB-T v okolí Bánoviec nad Bebr.?z ktorého vysielača? |
qwerty
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
Re.:DVB-T okolie BNskúšal som to priamo v BN pred niekoľkými dňami,ale len ako automatické ladenie na Sony W4500 a bez antény(!). Samozrejme ani ťuk.Inak som zarytý nepriateľ DVB-T. |
nikino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
@nikinoNo nevim, ale napsat "skúšal som to ...a bez antény(!) Samozrejme ani ťuk." :-DTo je (nevhodné slovo)ita nejvyšší míry :-D To je jako "zkoušel jsem to auto nastartovat, ale bez benzínu!!! Samozrejme ani ťuk." :-) Je dobře že jsi nepřítel DVB-T, zůstaň radši u satu ;) Tam nemáš co pokazit! :D Naštěstí kolem takovýchto pošlahaných lidí se rozhodování ohledně takovýchto věcí netočí 8) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
príjem v BN...bývam v D.Ozorovciach, skúšal so to s anténou pod strechou a aj vonku na dvoch TV, no jedinou reakciou bolo,že tuner sa pri ladení dlhší čas pozastavil na k69 a potom vyhodnotil žiadny signál. No ak existuje nejaká možnosť príjmu, tiež by ma to veľmi zaujímalo, pretože teraz neviem či mám do toho investovať, alebo mám počkať kým BN nájde TOWERCOM aj na mape SR. |
KALERAB
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: DVB-T okolie BNjestli se zastavil tak tam něco je. tak nemáš ladit automaticky ale manuálně, a dle toho nastavit anténu. napřed si ale zjistit jak se to vlastně dělá, kde je Javorina a jestli je anténa na to vhodná a je otočená na vertikál.Miluju zas ty stesky že by měl Towercom něco zajišťovat! Towercom postavil vysílače a divák se má starat aby si zajistil příjem! |
davidkriz
![]() |
|
@davidkrizno pošlahany si tu našťastie len Ty,ono keby sa svet točil len podľa Teba tak dnes tento portál ani neexistuje.DVB-T je absolútne zastaralý systém ktorý sa už narodil mŕtvy.Že to niekomu vyhovuje,je len dôsledok usporiadania súčasnej spoločnosti a napĺňania ekonomických potrieb úzkej skupiny ľudí.Ja samozrejme pri tom DVB-S ešte nejakú dobu zotrvám. A Ty sa medzi tým vytešuj z tej nekonečnej ponuky DVB-T.A hlavne neurážaj pokiaľ veci nerozumieš... |
nikino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
RE: DVB-T okolie BNVidim, že dle tvojí definice, jsi s DVB-T asi dvojče :DA dokonale rozumíš problematice :D Od gauče, s ovladačem na koupený satelit za pár korun...to je Tvoje veškeré know-how, zoufalče. |
davidkriz
![]() |
|
![]() |