![]() |
|
led tv ue40b7000ma niekto skusenosti s nahravanim software do tohto prijmaca? poslednou dobou sa mi dost casto stava ze ked dam prehrat v media playeri nejake blu.ray neche rozoznat zvukovy kodec asi by to chcelo nahrat do tono nejaky upgrade poradi niekto ? |
forak
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 292 |
![]() |
|
RE: led tv ue40b7000tak to se mi stává taky, ale do přehrátí FW bych se nepouštěl...vyřešil jsem to koupí multimediálního přehrávače a od tý doby mám klid |
quick
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
RE: led tv ue40b7000tak myslim ze za tie peniaze uz by sa nemalo co dokupovat |
forak
![]() |
|
RE: led tv ue40b7000většinou se to povede, takže to zas tak velká věda není, pokud se dodrží postup a nevypne se násilím před dokončením aktualizace, nebo když vypne proud. Obecnej postup: stáhnout z netu, extrahovat na flešku, vrazit do tv, některá to automaticky detekuje a nabídne aktualizace, u jiné se tato možnost musí najít a potvrdit v menu. Pak už bejt jenom trpělivej a čekat dokud se televize sama nerestartuje a následně znovu nezapne (někdy to může trvat i několik minut a může se zdát že se nic neděje) :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: led tv ue40b7000ok tak postup uz mame uz by len bolo zohnat nejaky zdroj odkial nejaky upgrade divx :-) |
forak
![]() |
|
![]() |