Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Openbox-810 najde a ukládá jen rádiové stanice

Neví tu někdo v čem může být chyba? Mám Openbox -810 a pokud chci vyhledat a uložit nové stanice, tak mi najde jen stanice rádií a žádné televizní programy. Dělá to už pár měsíců, začalo nám vadit až teď, kdy chceme Novu z nové pozice. Nové transpondéry mám náležitě přidané se správnými daty, zde chyba není. V podstatě už pár měsíců mi při prohledávání všech družic nenašel ani neuložil žádné nové televizní stanice, ale nachází a ukládá jen rádia. A to i na transpondérech na kterých prokazatelně něco přibylo a na kterých je dobrý signál ... Díky za podněty .

Tjulaa
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Openbox-810 najde a ukládá jen rádiové sta...

pozri sa ako máš nastavené v MENU režim vyhľadávania... R^

PULSE 4K MINI, Vu+ZERO 4k, STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k, LEDTVHYUNDAI...

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

samozřejmě mám nastaveno u všeho ano , tzn. povoleno síťové vyhledávání a hledat veškeré kanály (FTA a kodované), nebo jsou tam ještě nějaké další možnosti ?

Tjulaa

Skús Jiná nastevení a tam daj Aktualizovat názvy kanálu na zapnuto,potom prejdi programi na družici,či tú Novu nemáš už nájdenú pod iným názvom. ;) :8)

A014
Registrace: 3/2009

dík za podněty, "Aktualizovat názvy kanálu" mám ale taky nastaveny na zapnuto , tak nevím

Tjulaa

810

Nemáš plnou paměť? je tam asi 6000 předvoleb.

petr222
Registrace: 7/2009

Nemáš preplnenú pamäť?Vyhádž zopár tv kanálov a znova preskenuj transpondér Novy,sieťové zapni a a daj vyhľadávať všetko-dátové potom ľahko vyhodíš. ;) :8)

A014
Registrace: 3/2009

reakcia Openbox 810

Tak s týmto som sa ešte nestretol.Tento STB sťahuje zároveň rádiá aj TV kanály.Mám ho už tretí rok.Aký máš soft?Pri 5.14 je to v poriadku.

VU+solo 4k,Octagon 8008mini,DM 520mini

baranček
Registrace: 7/2008

Daj to do továrneho nadstavenia a skús to všetko odznova.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Tipl bych to na ten počet naladěných kanálů (v tomto případě TV). OpenBox 820 to dělá taky tak. Promáznout nepotřebné TV kanály a skusit ladit znovu.

Libor10
Registrace: 6/2006

Tak problém byl opravdu ve vyčerpání maximálního počtu uložených stanic , díky všem. Blbost, ale asi bych na to nepřišel bo su Tjula :--)

Tjulaa

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra