![]() |
|
Openbox-810 najde a ukládá jen rádiové staniceNeví tu někdo v čem může být chyba? Mám Openbox -810 a pokud chci vyhledat a uložit nové stanice, tak mi najde jen stanice rádií a žádné televizní programy. Dělá to už pár měsíců, začalo nám vadit až teď, kdy chceme Novu z nové pozice. Nové transpondéry mám náležitě přidané se správnými daty, zde chyba není. V podstatě už pár měsíců mi při prohledávání všech družic nenašel ani neuložil žádné nové televizní stanice, ale nachází a ukládá jen rádia. A to i na transpondérech na kterých prokazatelně něco přibylo a na kterých je dobrý signál ... Díky za podněty . |
Tjulaa
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: Openbox-810 najde a ukládá jen rádiové sta...pozri sa ako máš nastavené v MENU režim vyhľadávania... R^PULSE 4K MINI, Vu+ZERO 4k, STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k, LEDTVHYUNDAI...
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 062 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: Openbox-810 najde a ukládá jen rádiové sta...samozřejmě mám nastaveno u všeho ano , tzn. povoleno síťové vyhledávání a hledat veškeré kanály (FTA a kodované), nebo jsou tam ještě nějaké další možnosti ? |
Tjulaa
![]() |
|
RE: Openbox-810 najde a ukládá jen rádiové sta...Skús Jiná nastevení a tam daj Aktualizovat názvy kanálu na zapnuto,potom prejdi programi na družici,či tú Novu nemáš už nájdenú pod iným názvom. ;) :8) |
A014
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 201 |
![]() |
|
RE: Openbox-810 najde a ukládá jen rádiové sta...dík za podněty, "Aktualizovat názvy kanálu" mám ale taky nastaveny na zapnuto , tak nevím |
Tjulaa
![]() |
|
810Nemáš plnou paměť? je tam asi 6000 předvoleb. |
petr222
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: Openbox-810 najde a ukládá jen rádiové sta...Nemáš preplnenú pamäť?Vyhádž zopár tv kanálov a znova preskenuj transpondér Novy,sieťové zapni a a daj vyhľadávať všetko-dátové potom ľahko vyhodíš. ;) :8) |
A014
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 201 |
![]() |
|
reakcia Openbox 810Tak s týmto som sa ešte nestretol.Tento STB sťahuje zároveň rádiá aj TV kanály.Mám ho už tretí rok.Aký máš soft?Pri 5.14 je to v poriadku.VU+solo 4k,Octagon 8008mini,DM 520mini
|
baranček
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
RE: Openbox-810 najde a ukládá jen rádiové sta...Daj to do továrneho nadstavenia a skús to všetko odznova.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Openbox-810 najde a ukládá jen rádiové sta...Tipl bych to na ten počet naladěných kanálů (v tomto případě TV). OpenBox 820 to dělá taky tak. Promáznout nepotřebné TV kanály a skusit ladit znovu. |
Libor10
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Openbox-810 najde a ukládá jen rádiové sta...Tak problém byl opravdu ve vyčerpání maximálního počtu uložených stanic , díky všem. Blbost, ale asi bych na to nepřišel bo su Tjula :--) |
Tjulaa
![]() |
|
![]() |