Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Problém se satelitním příjmem po zapnutí přijímače

Ahoj, rád bych poprosil o radu - po zapnutí satelitního přijímače mám problém s příjmem některých programů. Kvalita signálu je na nule, postupně roste a zhruba po 15 minutách je vše o.k. Zatím jsem vypozoroval pouze to, že se jedná o programy z transp. 11876; H; 3/4; 27500. Nemáte někdo podobnou zkušenost či radu čím by to mohlo být? Díky. (sat.přij. Topfield TF 6000CR, karta cslink, monoblock twin)

emolnar
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Problém se satelitním příjmem po zapnutí p...

Druhy vystup z monobloku je zapojen nebo je volny ?
Jak dlouho je to v provozu ?
Sklenenou kouli jsem nechal v dilne, tak muzeme jenom hadat - pokud to x mesicu fungovalo, muze byt problem v monobloku (sem tam nejaky chcipne, hlavne nektere kusy od Mascomu, ale to byly hlavne single), v TF6000 odchazi zdroj, pak se to muze projevovat stejne, muze byt neco s vlastnim vedenim - vakl v Fku, problem s koaxem a cert vi co jeste.
Napada me jeste jedno reseni - obrat se na toho, kdo ti to prodal a montoval

J a
Registrace: 7/2005

Klasický problém všech TF 6000CR

Závada se bude zhoršovat, přijímač je nutno poslat na servis. V konvertoru problém nehledej. zorbas

Zorbas
Registrace: 4/2003

:))) :))) :))) jo jo to je topfield.Pokud to máš v záruce tak buď v klidu a pokud ne tak taky ale bude to něco stát :(((

kimi
Registrace: 7/2007

Klasický problém všech TF 6000CR

Moc díky za Vaše názory! Bohužel se v těchto věcech moc nevyznám, přesto jsem si satelit instaloval sám a teď v tom tápu. Více jak rok a půl bylo vše o.k., k tomu zhoršení došlo až teď. Přijímač je ještě v záruce, byl kupován přes net, jen jsem chtěl poradit, čím by to mohlo být, abych věděl, co řešit, zda přijímač, nebo konvertor ... na monoblocku je druhý výstup zatím volný, tak to zkusím přepojit, jestli dojde k nějaké změny, v kterou nedoufám, nedávno u nás provedli rozvod společného SAT, tak bych to mohl zkusit přepojit na to, pak by asi bylo jisté, že je to přijímačem (už jsem to jednou zkoušel, ale nešlo mi to, myslel jsem, že stačí přehodit kabel, ale nefungovalo to, takže asi musím změnit ještě nastavení přijímače nebo nevím ... jen nevím, zda ho pak poslat prodávajícímu nebo topfield má nějaké autorizované servisy v HK či okolí .... každopádně mě to štve, kdyby člověk nechtěl šetřit pár kaček, tak se teď mohu obrátit na profíka co to montoval a neotravoval bych ostatní lidi na netu. Každopádně díky!

emolnar
Registrace: 1/2010

niektore topfeldy maly problem v samotnom tuneru netvrdim ze to musi byt aj tvoj pripad

jopo166
Registrace: 1/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra