![]() |
|
Opticum MultiroomZdravím měl sem možnost montovat tento satelit na 2 TV se sdílením jedné karty CS Link,vše sem nainstaloval v pohodě ale na té druhé TV jdou jen volné programy nevíte někdo v čem je problém?U první TV kde je přijímač jede vše v pořádku. |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
Re: Opticum MultiroomAno,vieme-musia byt spravne prepinace vzadu a spravne nastaveny server a client. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 555 |
![]() |
|
RE: Opticum Multiroommůžete te to nějak upřesnit? |
bojda
![]() |
|
RE: Opticum Multiroom...home klient-Room 2,home server-Room 1 ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: Opticum Multiroomto je jako někde v nastavení? |
bojda
![]() |
|
RE: Opticum Multiroomanebo červený kolík na zadním panelu? |
bojda
![]() |
|
RE: Opticum MultiroomA nedávaj tam soft s emuláciou,mne sa osvedčil 52Openbox 800, Openbox 810, motor SG2100, twin LNB, karta T&T
|
ddd
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
RE: Opticum Multiroomtiež som montoval 2 ks. Na jednom bol neoficiálny soft nainštalovaný už z predajne u druhého nie / musel som ho doinštalovať/. Netreba zabudnúť, že je to prijímač s dvomi samostatnými tunermi a preto je potrebné neofic. soft. doinštalovať pre každý tuner zvlášť. |
bobsk
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
RE: Opticum MultiroomTeď jsem se něco bližšího dočetl na netu nastavení se provádí ve skrytém menu zadáním čísel 9339 a tam se nastaví card share a home client v tomto bude určitě problém.Mě ale na první TV placená nabídka jede tudíž si myslím že nový software přehrávat nemusím a stačí jen nastavení ve skrytém menu,je to tak? |
bojda
![]() |
|
to bojdaPane bože ochraňuj všechny, kterým se zdají být satelitní firmy " darmožrácké a pod..." a přenechají montáž odborníkúm, kteří po dvou dnech neúspěchu zapřičiněného vlastní neznalostí a nespúsobilostí, začínají hledat pomoc na Parabole a jiných fórach. Amenbod 1. jaký soft je v přijímači ??? bod 2. pokud je nahraný neof, soft podpurující sdílení. Musíš mít nastaveno v prvním Room1 server a v druhém ROOM2 klient. Tam se dostaneš z nastavení přijímače. bod 3. na zadní straně stb jsou přepínače, ty musiš mít správně přepnuty. V jiné poloze jsou když naahráváš soft do jednoho a potom do druhého STB. a potom při samotném provozu - sdílení OFF OFF, ON ON, OFF ON to bobsk nemá jenom dva tunery ale CELÉ dva stb v jedné krabici. nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
RE: Opticum MultiroomOK díky ale proč tolik rozčilování?Tento sat. jsem ještě nedělal proto je vcelku problém přijít tomu na kloub,nejhorší je že lidi se snaží ušetřit koupí si co vidí v letáku a pak hledjí pomoc a když k tomu člověk přijede tak na to jen blbě čumí,každopádně díky |
bojda
![]() |
|
RE: Opticum MultiroomJa vam lidi nevim ale instaloval jsem to znamemu taky minuly rok v prosinci - s nastavenim prepinacu na zadni strane jsem nic nedelal, propojil jsem vse jak ma byt, nasel jsem 23.5E, vyskenoval programy na ROOM1 pak na ROOM2 a jde mu to OK, krome CSlink karty i KD jde [jen SD samozrejme] - takze to ma EMU uz z vyroby. |
Standa22
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: Opticum Multiroomzáleží od koho a kde jsi to koupil. Některý prodejce už nahráva soft i s EMU a přepínače nastavuje do polohy " sdílení " Buď rád, že si koupil zrovna u něho. Jinak by si měl starosti jak bojdanikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
![]() |