![]() |
|
Digitální koaxiální kabelProsím info o digitálním koax.kabelu (k domácímu kinu) ...může se nějakým jiným kabelem nahradit?..má nějaké speciální parametry k přenosu dat ? Díky! |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
Speciální parametryjistě má. Je vyrobený z digitální mědi, izolovaný digitálním plastem, balený v digitální fólii a platit za něj musíš digitálními penězi. Všechno musí být prostě digitální, jinak by se ty jedničky a nuly mohly proměnit v analogové vlnky!Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 682 |
![]() |
|
RE: Digitální koaxiální kabela vlnobití rozbije domácí kino ?nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
RE: Digitální koaxiální kabelJeště digitální F KONEKTORY TO TU TAKÉ BYLO. :laughing: |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Digitální koaxiální kabelJak dlouhé propojení chceš realizovat? Jestli je to v rámci jenoho pokoje, což může být do pěti metrů, tak na to můžeš použít jakýkoliv stíněný kabel.Bude ti to fungovat na TV/Sat koaxial, můžeš použít nesymetrický kabel pro muzikanty/linkový, ke kytarám atd./ Vyhoví i obyčejné stíněné dvojlinky, kterýma ralizuješ třeba sharing. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Digitální koaxiální kabelNo co uz.Predavali sa digitalne lnb,teraz sa pre zmenu predavaju hd lnb... |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 555 |
![]() |
|
RE: Digitální koaxiální kabelEnik, pepiino, koax ,Vy jste všichni tak chytří, až to bolí |
gray
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 92 |
![]() |
|
RE: Digitální koaxiální kabelTaké jsem někde v E-shopu viděl napsáno:Digitální anténa LP45. :) On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Digitální koaxiální kabelnechci jmenovat, ale lidi si ke mně choděj pro digitální antény na digitální televizi, ale ne tu SKYLINK, CSLINK, UPC,DigiTV, ale pro tu " název firmy prodejce " protože ta je nejlepší a je opravdu digitální. Protože on jim to řekl, ale momentálně nemá na skladě.nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
![]() |
|
RE: Digitální koaxiální kabelgray,ty jsi nešťastník bez jakéhokoliv smyslu pro humor! Rv |
hrnek
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 216 |
![]() |
|
to grayTo víš, někdo být chytrý musí. Pitomců je až až.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
![]() |
|
RE: Digitální koaxiální kabelhrnečku nejsem, nejsem, ale uvědom si, že sem chodí lidé v dobré víře pro radu. Že nemusejí znát problematiku a takhle tu jsou zesměšňováni |
gray
![]() |
|
RE: Digitální koaxiální kabelvždy se dočkají fundované odpovědi. I když to tak nevypadá na první pohled. Ale je třeba se zamyslet nad dotazy, které jsou zde kladeny. A někdy i nad smyslem dotazu. Jak by napsal klasik : na blbou otázku - blbá odpověď. Ale jak jsem napsal vždy se snaží někdo odpovědět - stručně a věcně. A trocha toho vtipu ještě nikoho nezabila. Kdyby dotyčný pohnul rozumem tak by otázku položil jinak.Pěkný den nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
![]() |
|
RE: Digitální koaxiální kabelja chcem veriť tomu, že Pájík najneskôr pri digitálnej fólii pochopil koľká bije.Ak nie, je to ešte horšie ako som dúfal :-( |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 783 |
![]() |
|
to grayMěl bys vědět, že některé věci a postupy jsou naprosto nemožné. Člověka nelze zesměšnit. Zesměšnit se může jedině člověk sám. Pájík se tak zesměšnil sám svým naprosto hloupým dotazem. I v takovémto případě je totiž možné položit otázku naprosto inteligentně, a nezesměšnit se. Problém dotazu totiž tkví v pojmu "digitální kabel." Digitální kabel je totální blbost, stejně jako digitální anténa. Pamatuji doby, kdy prodejci televizorů tvrdili, že ten televizor od nich má jako jediný digitální obrazovku. Když jsem chtěl vědět co to znamená, v čem tkví ta digitálnost obrazovky, tak jsem se dozvěděl, že je naprosto plochá. Od té doby jsem alergický na vše digitální, podobně jako na "řádově." To byl zase v televizi jeden chytrej, a ten tvrdil, že počet diváků na stadionu nám může říct: "cirka asi řádově naprosto přesně 42861." Blbec zůstane blbcem jako kámen kamenem!Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
![]() |
|
RE: Digitální koaxiální kabelJestli si náhodou nechtěně, nespletl digi-kabel s optikou kabelem.Já mám sat.propojený do dom.kina optikou. |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: Digitální koaxiální kabelTo by musel říci přímo tazatel, ale pochybuji, že se ozve, když je tady svým dotazem "za blbce" |
gray
![]() |
|
RE: Digitální koaxiální kabelPodla mna sa Pajik opytal presne, len Enik chcel byt strasne mudry a kedze o tom prd vie, vypadlo z neho to co vypadlo |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
Ludia casto za to nemôzuBohuzial je to tak.Clovek neznaly problematiky ma masmediami masirovany mozok ohladom digitalnych kablov,anten...A k tomu este od predajcov,ktory chcu predat nieco nove. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 555 |
![]() |
|
RE: Digitální koaxiální kabelSouhlas s Vašimi názory...jelikož jsem nemohl pochopit jaký to může být digitální koax.kabel tak jsem se zeptal přesně tak jak je na tento účel kabel popisován asi v 10000 e-shopech na netu.. vím, že ty jedničky a nuly tam prostě prolezou a nebo neprolezou a to je vše, ale chtěl jsem se zeptat polopaticky, tak díky za prima výklady a vtipy :))) |
Pájík
![]() |
|
RE: Digitální koaxiální kabelJsem taky rád ,že se nezlobíš.Ahoj a zas někdy.Pokud to neni optika tak jakým koliv stiněnym kabelem. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Digitální koaxiální kabelno vidíte všichni ti rejpalové, kterým vadilo trochu vtipu !!!! Tazatel se odpovědi dočkal, pochopil ji a co více !!! sám to již tušil a ještě se i celkem pobavil. Takže připomínky vás " zastáncú ..... čehokoliv " byly naprosto nepatřičné. Ale jako jediný a seriozní člověk v tomto vláknu se bezesporu jeví Saxon. Uvolněné atmosféře a digitálnímu příjmu obvzlášť ! :))) :))) :)))nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
![]() |
|
RE: Digitální koaxiální kabelZa blbce budem v zivote jeste mnohokrat, ja naposled treba minulou nedeli na Zadove na bezkach. Skurvil jsem "mazu" a ve stoupani me predjizdeli i 70-lety holky, jednou nohou v hrobe. Ale nevzdal jsem to a drel az na konec. Proti to je digitalni kabel i antena lapalie.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Digitální koaxiální kabelTy 70ti letý "žáby" ale někdy dokážou překvapit, tak si z toho nic nedělej.Zadov je báječnej, míval jsem to tam raději než v Krkonoších. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
No to se to zase rozproudilo...Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život. (Čínské přísloví)Podle mne by stačilo odpovědět, že lze víceméně použít jakýkoliv koaxiální kablík s cinch na konci. Asi se ptal, jestli je předepsaná nějaká impedance apod... Já bych použil nějaký hotový kablík určený na kompozitní videosignál (žluté cinche). To je asi to nej, co lze na cinchích běžně dostat za pár babek. |
HaryFotr
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
RE: Digitální koaxiální kabelTO: HaryFotr, ano..přesně tak jak jsem to myslel jsi to ty vyslovil... líbí se mi i to přísloví...tak nejsem línej sem připsat par písmenek..díky.. |
Pájík
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |