Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Sky Star HD2

Ahoj mám Sky star HD 2 s natáčením SG2100 a používám program DVB Dream. Nevěděl jsem jak mám nastavit a používat natáčení, tak jsme to nastavili ručně na 1°W, potom jsem se hrabal v programu a snažil jsem se přijít jak spustit natáčení. Našel jsem záložku positioner a tam jsem na něco kliknul a motor otočil parabolou!! Teď jsem bez signálu!! poraďte mi jak ovládat ten motor, co a jak kde nastavit, Vaše rady a zkušenosti!!

PavelSejn
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sky Star HD2

https://www.parabola.cz/abc/null_point/

netace
Registrace: 12/2008

https://www.parabola.cz/abc/mot_sg2100_instal/

netace
Registrace: 12/2008

motor a skystar hd2

mam tiez tuto istu konfiguraciu,. trapil som sa s tym dost dlho, ale iste je, ze na 100% to zatial nefunguje. najlepsie vysledky mam s device BDA_ALL.dev, v subore BDA_ALL.ini musis mat nastevene diseqc=3 , takto to obcas toci, ak nie, davam goto na ziadanu druzicu. musis mat tiez zapojene napajanie do karty a v nastaveni DD musis mat 18V a tie timeouty. pravdaze v polozke Pozicioner musis mat nahodene jednotlive cisla pozicii. motor toci tiez v programe SmartDVB, ale nie spolahlivo. je to veda, ale po case to akotak hybe...je to asi chyba drivera..

fuckear
Registrace: 2/2005

RE Sky Star HD2

Poradit je dobrá věc,tak vám dám maličkou radu,vemte ,DO,a neodcházejte dokud to nebude šlapat.Psané rady jsou někdy i dost těžko pochopitelné.

rezek
Registrace: 1/2010

tahle karta neumí pořádně obsluhovat ani DiseqC přepínač. možná jenom některý typy, s tím mým EMP to přepínalo dost nespolehlivě. většinou jo, ale někdy ne.
@rezek: co? seš nějakej zmatenej, ne?

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Mám taky SS HD2 a v SmartDVB mi točí zatím bez problémů. Točím zatím jen 4 pozice (23,5, 19,2, 13, 1W). Nastavení SmartDVB je popsáno na webu skystar2.info. Pozor -bezproblémově to funguje jen při použití RAW příkazů dle SS2DiseqC - mám v PC také SS2 kartu a tak to není problém. :)))

bobík
Registrace: 11/2004

Tocim a prepinam HD2 dlouhodobe bez problemu. Pouzivam DVBviewer a pro nastaveni diseqc TransEdit.

Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC

pavsla
Registrace: 6/2006

otazka na bobíka

diky za info, s tymi raw prikazmi som uz nemal silu experimentovat po bezsennych nociach s DVBDream, DVBViewer a ProgDVB.
ale este jedna otazka : funguje to aj pri pripojeni karty cez loop vystup satelitneho prijimaca (v mojom pripade DM500, diky za odpoved.

fuckear

zabudol som dat otaznik, sorry

preto otazku opakujem :
funguje to aj pri pripojeni karty cez loop vystup satelitneho prijimaca (v mojom pripade DM500) ?

fuckear

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra