![]() |
|
problem nz digitvpotreboval bych poradit.kopil jsem si konvertor a dvema vystupy na 2 televize,aby sli nezavisle na sobe.ze zacatku vse v poradku,ale pozdeji na fergusonu fk 6900 mi to zaclo ukazovat spatny signal a konec.kdyz jsem pak zapnul ten prvni tak na tom druhym opet vse slapalo,ale jenom do doby kdy prvni byl zapnuty.nechapu jak je to mozny ,kdyz ke kazdemu vede zvlast kabel.diky za kazdou radu |
kyzinka
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
RE: problem nz digitvnemáš to špatne nastavené na parabole?3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 140 |
![]() |
|
RE: problem nz digitvZvláštné,zaoberám sa týmto už veľa rokov,ale s takým niečím som sa nestretol.Skús vyskúšať iný Twin Lnb.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: problem nz digitvja som mal alebo mám niečo podobné, iná kvalita v percentách na jednom tv a iná na druhom, po vymenení koaxialneho kábla nič, prehodenie vývodov nič, výmena lnb twin nič, na jednom tv na príjmači ukazuje 98 % kvalitu ktorá nezmyselne aj za jasného počasia skáče až na 75 % a opačne a na druhom mám napr. 85 % a skáče na nejakých 68 %, vymenil som všetko čo sa dalo, je to ofiko digi na 2 x tv, príjmač hyundai na 2 karty, na druhom tv "myška" už raz menená, odišla.Parabola svoja FTE 80 cm FE, kašlem už na to nemám nervy, som si myslel že to bude tým koaxialom bol prerušený asi na dvoch miestach spojkov ale ked som ho vymenil za celý v kuse tak som čumel.Netuším čo to je. :bomb:3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 140 |
![]() |
|
RE: problem nz digitvale nejlepsi na tom je,ze jsem zpustil instalaci a nasel jsem vsechny stanice dvakrat,i kdyz pred tim mi to neslo,vzdy jen jednou kazdy kanal,takze kdyz spustim prvni prijmac tak mi jdou jedny a kdyz ho vypnu tak mi jdou na tom druhym prijmaci ty druhy kanali,tak to uz vazne nechapu. |
kyzinka
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
RE: problem nz digitvNo nevím přesně,ale nemáš tam místo LNB Twin třeba LNB singl se zabudovaným DiSEqC přepínačem.... má taky dva výstupy. |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: problem nz digitvAj mne sa zdá,že nás trochu ťahá za nos.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: problem nz digitvSkus vymazat vsetky transpondery z Fergusona a daj ich vyhladat znovu. Asi je to fw vo fergaci. Mne to tiez podobne blblo. |
jao32
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
![]() |