Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Help: Skylink

Pratele, pred chvilkou u nekterych stanic na Skylink mi nabehla modra obrazovka a hlaska This card requires the re-authorization. Kartu mam s neomezenou platnosti a predplacene stanice do konce brezna. Zajimave je, ze Viasat Explorer treba jde VH uz ale ne, stejne tak Sport1, NovaSport a Filmboxy. TV moc nesleduji, ale o vikendu byva spousta fotbalu a ja nemam sanci se podivat na milanske derby. Nevite, co s tim? Dekuji

Igis
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Help: Skylink

reštart karty? nepomáha?

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Mně nejdou programy na 11992 H. Nova Sport a Sport1 jsou na jiném kmitočtu a mně jedou. Asi mají výpadek.

dechovkar
Registrace: 5/2006

programy na 11992 H u mě OK

GI 8300 CI Premium,motor Interstár HH 100,parabola Emme Esse 100 cm,družice od 53°E po 30°W,FW ze dne 25.3 2009, modul Cryptoworks a karta SkyLink.

Pitrs
Registrace: 9/2006

u mě taky na 11992H OK

rojroj
Registrace: 10/2009

Igis

Prihlas sa v sprave kariet a sprav refresh zapisov

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

dechovkar

12070/H 27500 3/4
sport1 jetu

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

výpadok neni ide všetko

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

re :

Kluci to jsou obecné a stále se opakující dotazy,na to jak je zde dlouho registrován by alespoň toto mohl vědět...
ps:jsem zvědav,da vám alespoń poděkuje :lookaround:

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

diky za rady, panove, porad stejna hlaska, v menu conditional access refresh nemohu najit a restart pristroje, ani vyjmuti karty nepomaha. jeste pro upresneni, pristroj mam staricky Humax-CRCI 5500, ktery neumi ani poradne cesky, ale zatim vse fungovalo. stve me to, protoze se domu vracim jednou za tri tydny a snazim se zadne zajimave sportovni prenosy nevynechavat, jinak tv nesleduji, takze dnes uz to asi nerozchodim sportbar:-(

Lubbik: jsem zde registrovany nekolik let - podle rad zdejsich diskuteru jsem si koupil pristroj, antenu pro prijem z peti druzic, vybral karty pro ceske a ruske tv, ale chodim sem jen sporadicky, nejsem zadny fanousek sat. prijmu a ani se v tom nevyznam. proto ty hloupe dotazy. vsem, koho s nimi otravuji, se moc omlouvam

Igis

dělalo mi to něco podobného ale jen při aktivaci koupeného balíku, šla mi jen tak polovina MULTI, tak jsem se s tím nepáral, zavolal na zákaznickou linku a tam mi provedli reaktivaci karty - nechal jsem přitom běžet hodinku ČT1 a pak jsem zkontroloval ty původně nechodící kanály a už to všechno chodilo :)

Bororo
Registrace: 1/2010

re:

Napiš číslo tvé karty,provedu ti reflash karty v partneské sekci Skylinku.Humax chodí na zápisy dobře.Přístroj preventivně vypni zapni sítákem,nikoliv do standby,jak se mnozí zákazníci milně domnívají.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik

Igis

To si nemal spravit v menu pristroja,ale v sprave kariet na stranke Skylinku ;)

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog

re :

Pokud vím,tak reflash své karty si může udělat pouze uživatel,který má aktivován svůj účet.Což má tak každý padesátý majitel této karty....
Vypínám počítač,budu tady až večer....

lubbik

lubbik

Vzhladom k tomu,ze ma pristup na net, v zalozeni uctu problem nevidim

Blooddog

diky

panove, diky, vubec me nenapadlo, ze refresh se dela primo na strankach poskytovatele sluzby. jinak jsem tam byl registrovany, udelal jsem reautorizaci a porad nic. pritom v tom prehledu mam i placene stanice, kdyz jsem si to jeste nechal poslat Info SMS, mel jsem tam jen volne. zitra tam zavolam, stejne ale rano odjizdim, takze uz je to fuk. kazdopadne, jeste jednou diky vsem

Igis

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra