![]() |
|
nove programy skylink/cs linkobe platformy avizovali pridanie programov ktore to podla vas budu??? a nepiste ze neviete vestit z krystalovej gule a tak chcem len vas nazor |
david4412
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
RE: nove programy skylink/cs linkNo ja by som sa potesil,keby pridali HBO Comedy,Cinemax 2,Eurosport 2 BL,Animal Planet,VH1,VH1 Classic R^ ;) |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 034 |
![]() |
|
Power150a mtv dance a bude 100%spokojnosť :)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: nove programy skylink/cs linkale jeto vo hviezdach🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: nove programy skylink/cs linkRátam, že najskôr budú pridávať niekedy v apríli... |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: nove programy skylink/cs linktv noe HD, tv živa HD plus, tv romale HD, Lajno HD???? ja si myslím že nepridajú nič. :laughing:3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 140 |
![]() |
|
RE: nove programy skylink/cs linkno ja dufam ze eurosport 2 a viac sportovych s ceskym komentarom uz asi ani nie je takze len ten jeden ci poznate nejaky iny s ceskym dabingom? |
david4412
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
Tamina hd do roku 00000 zabudni🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: nove programy skylink/cs linkHBO HD, MTV HD, AP HD, NGC HD, ESP2 HD... Ostatní SD mazaniny jsou u kolegů na 1W (Digi emu) a UPC skoro tamtéž (zatím na 19,2E)... :lookaround:Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 632 |
![]() |
|
RE: nove programy skylink/cs linkpro PetrTmazanice jsou i na Skylinku například - sport 5 . film CS atd. je jich plno . A HD to je výsměch za to vůbec platit tak max. 3 programy jdou , hlavně děti mají HD cha cha ty to poznají . Němci už na Skylinku dávají HD zadarmo a je jich tam více než u nás za peníze. !!! Říkáš kvalitu tak nejlepší vypnout televizi . Jinak mám jak SKYLINK tak placenou DIGI TV a vesměs na ni koukám .Je tam více sportů a v češtině ne jako eurosport z 19.2 astra , z přírody , písniček atd. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 748 |
![]() |
|
RE: nove programy skylink/cs linkKoukám,že můj Grundig 72cm CRT. méno Sydney bude ještě dlouho sloužit.A to sloužil někde v Německu .Pak ho kdosi přivezl Já zgenerálkoval výměna všech elytů a proletování desky ta zlobila hodně.No a už 6 let chodí jak víno.Dokumentace stála 800k. Dnes už bych to nedělal.Telvizi větší kolem 80 bych bral. :)) |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
standa111Jenom dotaz od kdy Skylink vysílá sport5,CSfilm.Jinak na satelitech je dost místa pro vlastní distribuci svých programů v kvalitě Hd.Chce to začít podnikat v sat. vysílání a né vše kritizovat za klávesníci počítače.Pokud to nechci tak to nekupuji. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 430 |
![]() |
|
RE: nove programy skylink/cs linkpro Fanyn1. to máš pravdu taky nechci HD za ty těžké peníze a málo koukatelných programů 2. docela jsi mi pobavil s větou -- Jenom dotaz od kdy Skylink vysílá sport5,CSfilm . -- Nové stanice přišli jako sport5,CSfilm a jaký mají výkon . Samožejmě je to o penězích ale když jsou to takový mazanice a ještě to dají do balíčku a plati a platit . Jsem mechanik závodných aut a těšil jsem se na kvalitný sport5 od Charouze ale tohle ne Hlavně děti mají HD program. 3 Nevím koho zastáváš lidi co vlastní práva třeba sport5 atd nebo Skylink jak se za nekvalitní placené programy platí aby jsem si to zkusil . Je pravidlo když na to nemáš tak toho nech. :zombie: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 748 |
![]() |
|
![]() |