![]() |
|
Openbox 810 - IF OUTAhoj.Mám dotaz ohledně zdířky na Openboxu 810 "IF OUT" . Do zdířky "IF IN" vstupuje koaxiální kabel z paraboly.To je mi jasný. Takže z "IF OUT" lze koax.kabelem připojit další sat. přijímač ? Jde mi o to, že mi přivezou TV se satelitním tunerem, kam vložím modul s kartou.Ale nechci přijít o kanály, které jsem sledoval na OPENBOXU. Tak jsem uvažoval, že přes OPENBOX a přes "IF OUT" připojím sat.tuner v televizi . Bude toto seriové připojení fungovat ? Děkuji za odpověď Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: Openbox 810 - IF OUTBude to fungovať. Ak bude Openbox standy by režime, na satelitnom tunery ti pôjdu všetky programy. Ak bude zapnutý, tak len programy na tom istom transpodéry? a v tej istej polarizácii, ako bude práve sledovaný program na Openboxe. Aspoň takto sa mi to nejako mari. Svojho času som to mal takto zapojene, ale tu sú už dva roky, tak si to presne nepamätám... :lookaround: |
butters
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
RE: Openbox 810 - IF OUTÁno je to výstup na další satelitný prijímač. Plnohodnotne bude SAT tuner v TV fungovať iba ak je Openbox v standby. V TV zvyknú byť integrované DVB-T a DVB-C tunery, s DVB-S som sa ešte nestretol. |
jaro77
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
RE: Openbox 810 - IF OUTAk keď bude Openbox vypnutý z el. siete, tak ti nepôjde vôbec nič. Zabudol som dodať... |
butters
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
RE: Openbox 810 - IF OUTSuper, udělali jste mi radost.Dikes.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
jaro77Tak si videl velmi malo!!!! |
relaxxx
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
![]() |