![]() |
|
kdo už dělal převod HD filmu z Golden 980-HD do PCMám dotaz - ale prosím o odpověď pouze někoho, nahrává na externí disk na nový přijímač Golden Interstar 980 CRCI HD a kdo dokázal převést tento film z externího disku a zpracovat ji na PC do přehrávatelné podoby.Zatím jsem nenarazil na internetu na nikoho, kdo filmy z TOHOTO přijímače v PC přehrává a JAKÝ SOFTWARE k tomu používá - pouze rady majitelů jiných přijímačů, jak jdou soubory trp. zpracovat a blabla .....jedna rada byla třeba i nero9 free - tak jsem to zkusil a kulový, další rada byla taky k prdu - ve složce filmu jsou kromě .trp ještě info.ifo a time.idx :zombie: |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: kdo už dělal převod HD filmu z Golden 980-...zajdi za predajcom |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
RE: kdo už dělal převod HD filmu z Golden 980-...Použij třeba VideoReDo TV Suite. |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: kdo už dělal převod HD filmu z Golden 980-...Tak tak, s těmito SW je šance na úspěch, pokud není TRP zakódovaný nebo jinak zmršený.VideoReDo TV Suite V4 DVR Studio HD |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
RE: kdo už dělal převod HD filmu z Golden 980-...tak ten VideoReDo TV Suite V4 mi to konečně natáhl - cvičně jsem natáhl jeden .trp, obraz v okně běžel :ogre: , označil jsem začátek a konec, uložil jako data.ts a pak otevřel v smplayeru - sice to hrálo, ale nebylo to plynulé strašně to táhlo oči :bigeyes: , no snad si s tím vyhraju, hlavně že se to chytlo :lookaround: |
Bororo
![]() |
|
@BororoNero,žádné kulový,uplně super,plynulé |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 300 |
![]() |
|
RE: kdo už dělal převod HD filmu z Golden 980-...Bororo: neuvádíš parametry PC. Pro střih a playback HD videa je slušné dualcore CPU prakticky nutnost.Doporučuji si vyhledat (google) více k: 1. CoreAVC (případně CyberLink H.264/VC-1 Video Decoder) 2. Media Player Home Cinema (DXVA) |
Wintermute
![]() |
|
RE: kdo už dělal převod HD filmu z Golden 980-...jo, ve windows se to jmenuje DXVA, v linuxu zase VDPAU (funguje jenom na NVidia kartách). jedná se o takový jako softwarový rozhraní pro využití hardwarový akcelerace videa na grafických kartách. ve windows je třeba zapnout DXVA v nastaveních kodeku (podporuje to například ten Cyberlink) a používat renderer (ten se vybírá v nastaveních přehrávače), který je s tím kompatibilní. pochopitelně se taky musí nastavit ten přehrávač tak, aby kodek cyberlink standardně používal.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
wintermuteuž to běhá plynule - mám E6300 1,8 GHz - ještě aby byla do toho VideoRedo čeština, o které na netu kdosi píše a hned ho koupím :ogre: |
Bororo
![]() |
|
RE: kdo už dělal převod HD filmu z Golden 980-...Bororo: Fajn. Neboj čeština bude, pracovní verzi mám ale chce to ještě doladit/dodělat. |
Wintermute
![]() |
|
![]() |