Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CS/Sky novinky

https://www.parabola.cz/zpravicky/11101/cs-link-i-skylink-budou-rozsirovat-tv-nabidku-v-mpeg-2/
no tak sláva že myslia aj na tých čo nechcú hd

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CS/Sky novinky

jupiku my chceme HD, ale true HD a nie to co predvadzaju niektore akoze hd televizie...

Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B

Marian21
Registrace: 3/2007

CS/Sky novinky

Pokud novinky, tak programy jen ve standartu MPEG-4 :( v MPEG-2 již neperspektivní. Postupně by měli programy v Multi balíčku rovněž převézt na modernější standart vysílání.Pak odpojit Cryptoworks a pouze Irdeto ve kterém lze zamezit sdílení a budou mít penízků dosti .....

mini
Registrace: 7/2009

Kdo SD krámy kupuje, 2x kupuje...

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Také

nechápu koupi SD v dnešní době.Zvláště když jsem viděl cenu nového SD Technisatu.To snad koupí jedině blázen.

hobo
Registrace: 1/2007

Ten kto nechce HD, sa vracia na stromy... :)

Milan C
Registrace: 4/2006

bez hd prežijem
do teraz som ho nemal a vôbec mi nechýba ;P

🇸🇰

Jupi

Základní neplacená nabídka SD/mpeg2(duchodci přijímače měnit nebudou) pay tv SD,HD(mpeg4) a bude místa pro nové programy dost.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr

@Jupi

Tak tak SD pojede jěště pěkně dlouho(Esp 2 B a bude spokojenost)

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

a vh1ky

mbfin
Registrace: 10/2008

Nevím proč by byla hloupost si koupit v dnešní době SD příjimač. Pokud v horizontu 1 roku neuvažuji o koupi TV s full HD, tak je výhodnější si koupit dneska přijímač SD za nějakých 17 stovek (i s pvr a EMU), a za rok když si koupím HD přijímač, tak určitě bude o více levnější než cena toho SD přijímače...
... takže pokud někdo nemá odpovídající zobrazovač a dneska kupuje HD settopbox, tak dělá chybu a určitě neušetří :-/

.................

kaspi
Registrace: 1/2006

no jsem zvedav co pridaji.
HD ma budoucnost ale je to jeste beh na dlouhou trat nez bude alespon 50/50

mam doma SD Humaxe ale pokud to pojede nebudu menit leda ze by sla cena jeste dolu coz puje,mam Humika pres 6let a slape az na DVBT tit. to neumi ale je to drzak zadny shit co musi clovek kazde 2 roky menit...

tompr

@kaspi: úplne súhlasím.

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio

Dnes mi většinou mluvíte ze srdce. K placaté televizi jedině HD resívr, jakékoliv jiné řešení je nesmyslné.
tompr - Mám také SD Humaxe, asi před třemi lety jsem koupil SD Vyntage 221 combo a řeknu ti, od té doby Humax leží v regálu, nedavno jsem ho ladil synovi na chalupu amohlo mne z toho jebnout, kvalita obsluhy, rychlost přepínání, to je úplně jinde. Asi rok a půl mám Vantage 7100, tam je uživatelské rozhraní skutečně lahůdkové, kvalita i SD je o stupeň výš, a HD je bombácké.
Kdo k placaté telce kupuje SD, vyloženě okrádá sebe i svou rodinu ......... ale uznávám, že mnozí na to nemají, ti se uskromnit musí, ale mám souseda, chudí rozhodně nejsou, on je velký sportovní divák, telka 37" , ale SD resívr. Pozval jsem ho k nám skouknout HD a lezly mu oči z důlků, za pár dní jsem mu ladil nový HD :( On se prostě jen nezajímá o techniku a tím se šidí.

Nervoš

@jupi

Prežiješ,ale dokedy. Aj tak si ho budeš musieť kúpiť či chceš alebo nechceš.

SkiLink vidí perspektivu MPEG-4 zejména pro HD vysílání. ""Trend je jednoznačný a vybavovat se dnes SD přijímačem s MPEG-2 nepovažuji za perspektivní"," dodává Jaromír Glisník

Aj ked nechceš HD tak napr. Docu CS vysiela MPEG 4. A bude toho viac a budeš o mnoho programov prichádzať.

Milan C

@Nervoš

Úplný súhlas R^

Milan C

Je tu velká poptávka po Eurosportu 2 Bundes. a co když ho Skylink zařadí do SD/mpeg4 a stejně jako Docu Cs do Multi HD co potom?

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr

habr

nedá lebo esp2 b je aj v hd
pokial si nekúpím plazmu tak nový prímač nekupujem
zakial mi funguje spolahlivý thomson budem kukať len sd
tečka

🇸🇰

Jupi

Milan C

Ono když jsem připojil HD přístroj k telce 100Hz kolegovi,naladil jsem mu všechny programy v S2 a HD,což měl navíc protože předtím měl technisat SD, tak jenom čuměl a i ty HD programy na telce 100HZ byly pěkné,teď už jen přemyšlí jakou FULL HD telku koupí.Prostě chce to ukázat a vidět a hned jsou u sousedů změny,prachy se vždy seženou!!! :8) :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Tak

zrovna spolehlivý Thomson CRT moc není.Dva jsem asi před šesti lety měl a přežilo to s bídou záruku.A to ještě to byla řada tuším Scenium a nebyla zrovna nejlevnější.

hobo
Registrace: 1/2007

Proč by nemohl dát sd verzi do mpeg4,další HD programy moc přibívat nebudou to by se musel domluvit s cs linkem o nově ale tam by dohoda byla možná jedině výměna za markízu hd pokud tam bude ,takže místo se zas neuvolní.Stejně to jednou budou muset převést vše do mpeg4 aby ušetřily protože český a slovenský trh není nafukovací.A nový transpoder je utopie.

habr

habr

tak ked to bude všetko v MPEG-4
tak potom kúpim zatial to nemá význam pre mňa
ešte že cslink na mňa myslí že majú len sd R^

🇸🇰

Jupi

@hery

Presne tak !!!

Milan C

Jupi

"ešte že cslink na mňa myslí že majú len sd" .. este tento rok par programov v SD a konec filma ;)

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

bloodík

očem točíš jaký konec
sd je večné

🇸🇰

Jupi

Ono u HDTV přijímaču šel tak rychle vývoj dopředu že se skočilo rovnou s SD/mpeg2 do SD,HD/mpeg2,mpeg4 tuším jsem na internetu viděl jediný přijímač SD/mpeg2,mpeg4 ale už nevím jak se jmenoval,když tak mě opravte jestly jich je víc ale asi ne.

habr
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra