![]() |
|
DVBViever TE 2Dobry vecer.Vcera som si kupil cez web tento prehravac DVB-S,ale po nainstalovani mi vyskakuje nejaka chyba.Ma styn niekto nejaku skusenost.Chcel by som ho odpalit,lebo 15Eur nenajdete kazdy den na ulici.Ak ho niekto ma,tak nech pomoze ten problem roztrihnut.Dakujem. |
losik1
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
RE: DVBViever TE 2Musis vyzkouset vice verzi. Nektere jsou nepovedene. On je ten prehravac dobry z hlediska funkci, ale pomerne nestabilni.Pokud to instalujes musis byt pripojen k internetu- nejdulezitejsi podminka! |
danr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
RE: DVBViever TE 2A take se nejmenuje TE2, ale PRO - za 15 euro. Verze TE je orezany freeware prikladany k Technisat kartam. |
danr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
RE: DVBViever TE 2Zakoupil jsem a nainstaloval již několik licencí pro mé zákazníky. Nikdy jsem neměl problém s instalací a provozem. Hledej problém v tvých windowsech. Jak píše danr, při instalaci je třeba být připojen k netu. Jednak dochází k ověření jména a hesla a pak si dotáhneš pluginy pro kartu. Další nastavení vždy nechávám default a vše běží jak má. Instaloval jsem to s kartama Technisat alias Technotrend |
arns
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
![]() |