![]() |
|
Kde koupit satelit?Zdravím, chystám se objednat HD přijímač a nevím, kde ho koupit, tady mi seznam vyhodil nějaké e-shopy http://jdem.cz/dqzn3 neznáte někdo nějaký? Nerad bych, aby zkrachoval a já bych pak neměl kde případně reklamovat. Díky. |
cancro
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 124 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Kde koupit satelit?Tak kup v omku to je jistota.Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: Kde koupit satelit?nejlépe v kamenném obchodě se zaměřením na satelitní techniku a né v obchodě na chleba s máslem typu Tesco |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Kde koupit satelit?koukám, že tam ho zrovna nemají, a mě tenhle obyčejný stačí, žádné emu nepotřebuju, asi objednám u eltasat.cz |
cancro
![]() |
|
RE: Kde koupit satelit?(myšleno v Omku, v Tescu jsem nebyl :-) a u nás bohužel žádný obchod specializovaný na satelity není |
cancro
![]() |
|
RE: Kde koupit satelit?Když máš vítr z reklamace, tak si kup HD přijímač Vantage a to přímo u profesionálního servismana.Viz Zorbas - Klimkovice. Zorbas asi nezkrachuje, jelikož současná elektronika se bude srát stále a myslím, že čím dál častěji. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
satelitTo je vyjádření ? .Co to je . HD,kolik programů bude do 5 let. Podívej se nato řádně než něco koupíš.Návodů je zde mnoho :8) |
Carak
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
RE: Kde koupit satelit?A co tady:http://www.satelitni-komplety-shop.cz/ferguson-ariva-100-hd-p-402.html |
Zdeněk
Registrace: 4/2005 Příspěvků: 109 |
![]() |
|
RE: Kde koupit satelit?Carak:? Bohužel nechápu tenhle komentář |
cancro
![]() |
|
RE: Kde koupit satelit?Zdeněk:ano, o tomhle obchodu taky uvažuju, mám teda zájem o Arivu 200, ale ta je tam taky levně, máš zkušenosti s tímhle obchodem ? |
cancro
![]() |
|
RE: Kde koupit satelit?Zd jsi dobrý srandista Rv |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Kde koupit satelit?Re:Poslechni Saxona. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Kde koupit satelit?Hmmm Fergusona Ariva...Tak tam budeš uplatnovat reklamaci 100% 2 roky je dlouhá doba a od přijímače v ceně večerního posezení v restauraci s rodinou se nic jiného čekat nedá.. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 107 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Kde koupit satelit?HiFiOK:nic proti panu Zorbasovi z Klimkovic :-) ale mám to k němu přes půl republiky, čili to je pro mě jaky kterýkolik jiný internetový obchod, který neznám, navíc přijímače Vantage jsou poměrně drahé |
cancro
![]() |
|
Zkusil bychtvdigitalně.cz-dobré cenyNe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
RE: Kde koupit satelit?pat:který přijímač by jsi mi doporučil? limit je cca 5000,- díky |
cancro
![]() |
|
RE: Kde koupit satelit?Kdo chce kam, pomozme mu tam...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Kde koupit satelit?nebo Satelita 2000HD, je jako Ariva 200, ale vypadá to na lepší HW provedeníhttp://www.kramky.cz/digitalni-televize/satelita-2000hd-cica-lan-pvr Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
RE: Kde koupit satelit?Jen pro zajímavot,20.1.10 jsem v sat. spec. + mont.kámen .fi. v Hr. Králové zajímal jako o Technisat Didit hd8-SX, cena 7.900,-kč, dnes jsem ho objednal na net. e-shopu za 5.840,-kč. Na netu kupuji i TV - zatím OK. Jen se nebát. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
cancropokud na koupi nespěcháš, tak počkej na nový Showbox HDhttp://www.kramky.cz/digitalni-televize/digitalni-prijimace/satelitni-prijimace-hdtv/showbox-vitamin-5000hd-pripravujeme Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
RE: Kde koupit satelit?ja mam dobry zkusenosti se satzona .cz ... dobry ceny, rychlost, doprava a balny zadarmo od 5tis, a co doporucit ze stb? AZBOX Elite / Premium nebo si fakt pockat na Vitamina od Showboxu .. :-) |
azboxak
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: Kde koupit satelit?Jo, na toho Vitamína jsem taky zvědavej.Ale si bude potřeba nějaká doba hájení na vychytání mušek... On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Kde koupit satelit?drobeček, CES:díky za tipy CES: a kde jsi ho koupil ? |
cancro
![]() |
|
RE: Kde koupit satelit?s arivou neni problem, krom obcasnych zavad zdroje, dalk.ovladace a tuneru |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: Kde koupit satelit?www.i-computercentrum.cz, potom je i v omly softu. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Kde koupit satelit?btw pro mě to jsou povětšinou poměrně neznámé značky, takže nevím, jak jsou na tom s kvalitou, hodil by se nějaký žebříček, jaktože satelity nevyrábí tradiční elektro firmy (Samsung, LG)? |
cancro
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |