Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

Settopbox s modulátorem.

Jaké jsou dobré settopboxy s modulátorem?

kevin
Registrace: 3/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Settopbox s modulátorem.

Allbox 3200 CR třeba

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

DI-WAY 2200, nebo jeho nástupce.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Souhlas se Saxonem, DI-WAY 2200, po novém DI-BOX 22 super stroj za super peníz ;)

Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...

wolf
Registrace: 1/2006

DI-WAY 2200, po novém DI-BOX 22, mají velmi kvalitní modulátor, úroveň 85dB. Mám je zapojené v STA velmi dobře ukazují doporučuji. Zároveň mají tyto STB velmi dobrou citlivost pro příjem. Odzkoušeno tam kde je nedostatek signálu DVB-T.

Modřina

Sencor SDB 1062T R^

Monoblock Triple 19,2°E, 16°E, 13°E a Monoblock Duo 2°E, 1°W

jimmy.a

re : saxon

Takže to je tebou vyzkoušený stroj?To se po něm podívám také.Momentálně jsem v Krkonoších a když tady čtu ty akce na 23,5E,tak zatím vidím jako jedinou možnost DVB-T,alespoň na základ,který je na satelitu ošizen,Barrandov,Cool a tak...
Zítra si na lyžích vyjedu na Černou Horu,chtěl jsem pořádně nafotit její novou UHF anténu,ale asi z toho nic nebude,dnes jsem ji fotil z nedalekého kopce a je to jedna sněhová/ledová koule.Ale co,alespoň bude nafocená i v zimním kabátě.
Snad tam nezmrznu,už odpoledne to bylo na lyžích celkem extremní :lookaround:
Jinak na mnou dovezený settopbox Schwaiger FM 711 máme na anténí rozvod nastavený na Krásné digitál z Černé Hory,ale jelikož jsme přímo pod ní(Černý Důl),tak to občas prskne,jeli to četností odrazů,nebo úplně rozbitým signálem nevím.Pak ještě s mírnými výpadky naskenuji 41K mux2,nespíše z Cukráku,soudě dle toho,že jsme tu ještě před rokem poslouchali Wave,možná jsou to Votice.Další Muxy vidíme,ale nenačtou se,dokonce 29K(Kojál?)33K-to může být Bukovka,ale i Javořice,signál je silný,tak se to asi tříská.Pak 43K,46K,55K,58K,59K.
Pěkný večer R^

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

luba

Nazdárek lyžníci. ;)

Dnes jsem se rozhodl, že v létě uděláme výlet na vysílač a observatoř ve Wendelsteinu.

Např - http://www.flickr.com/photos/slowburn/205511921/page2/

je k tomu třeba něco dodávat?

Zítra ráno opět pěšo na Kleť.

Čus

On Air!

Saxon

luba

nebo ještě toto

http://de.wikipedia.org/w/index.php?title=Datei:Wendelstein_from_Grosser_Traithen.jpg&filetimestamp=20081002191958

On Air!

Saxon

luba

Jede odtud v současné době šest multipexů a celá flotila Bavorských rádií.

98,5 MHz chytam doma.

On Air!

Saxon

re :saxon

Chlape to se můžeme domluvit a vyrazit s tebou,Kuba z Prahy by se určitě přidal!Četl jsi jeho článek o příjmu signálu ze Slovenska?Myslím,že mu není co vyuknout a to je o 15 let mladší :( .No jo,mladá krev...ahoj

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik

luba

Určitě se domluvíme.
Psal jsem mu kvuli vysílači Freistadt, hraje v JČ velmi dobře.
Článek je pěknej, ale já prostě vesměs nevěřim jakýmkoliv mapám pokrytí.
Program může být sebedokonalejší, ale všechno je to o vstupních datech a ty kolikrát nemaji přesné ani provozovatelé sítí.
Viz CR.

On Air!

Saxon

re :saxon

Tak jistě,mapy jsou značně orientační,vše ovlivňují data a těm se nedá věřit.U ČRa je na nominální výkony málo muziky,u soukromníků zase až moc.Mám z dobrého zdroje potvrzeno násobné překračování výkonů,instalované výkony překračují povolené vyzářené.Je-li ERP 200W,vem jed,že jde z vysílače nejméně totéž,spíše je tam pro jistotu rovnou pětistovka konec...ale co,raději jdu spát,zítřek bude náročný...ahoj

lubbik

DI-BOX T-22 v testu x přijímaču byl na 2 místě a v cenové relaci na prvním místě.Zmíněný Schwaiger FM 711 je dost propadák.

RAFI007

luba

Dobrou a dávejte na sebe bacha.

On Air!

Saxon

@saxon a lubbik

http://www.kathrein.de/de/presse/cont/texte2005/wendelstein/

ale moje oblibena stranka o Wendelsteinu je tato (hlavne kvuli interieru a detailnim fotkam anten):
http://members.aon.at/wabweb/frames/wendstf.htm

Saxone a co ta Kralova hola? ;-) Rikals ze ji das v lete...

Joo Kubik napsal hezky clanek o SVK DVB-T, kluk jeden usata, skoro to same jako ja 2 tydny predtim zas na jinem webu, a to to moje ani necetl :-)

davidkriz
Registrace: 8/2009

.... jo ARD z Wendelsteinu jestli se nepletu na K11 se dřív dalo s předzesilovačem chytat i poblíž Frymburku

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Pro lubbika

Nevím, jaké máš zkušenosti (informace) o sat. příjmu z Astry 23,5E, ale kde jsi slyšel o "ošizení" o programy jako Barrandov, Cool atd. ? To si totiž hodně pleteš s nabídkou v platformě Digi na pozici 1W, kde opravdu chybí české programy Barrandov, Prima Cool, Z1, Public apod., ale na Astře (23,5E) je KOMPLET VŠE, co je v celoplošném DVB-T + další, které tam nejsou (nebo jenom lokálně - viz třeba Óčko nebo Noe)+ další (slovenské) programy (a pro někoho třeba i zajímavé rádio Beat) a teprve pokud toužíš po nějakém placeném programu, tak si jej jednoduše objednáš a zaplatíš na období, po které je chceš sledovat (tedy třeba jen na zimu). V DVB-T NENÍ NIC NAVÍC, CO BY NEBYLO NA SATELITU !!

PeVy
Registrace: 2/2006

A hlavně

nikdy nebude ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Pevy - Lubbik má na mysli starý tarif od CSlinku, pokud se nepletu.

eemil - ano, Wendelstein se chytal s úspěchem i na periferiích ČB.

david - Kralovu Holu mám už za sebou, ale chystam se tam znovu/v létě/.

On Air!

Saxon

hobo-Pevy

Nemáte pravdu.
Třeba v jižních čechách jede v DVB-T regionální televize GIMI a díky DVB-T maji diváci na Jihu oba Rakouské veřejnoprávní programy.
Na satelitu jsou sice také, ale hrajou pouze s kartou.

On Air!

Saxon

@saxon

jo já vím žes byl už, ale žes taky říkal že chystáš další :-) tak jestli letos, nebo místo toho bude Wendelstein ;-)
ale tu KH má možná smysl počkat, až budou měnit UHF nástavec... to pak bude podívaná :-)

davidkriz

To by sice bylo fajn, ale já se nakonec nedostal ani na montáž Kletě.
KH bude zase až pojedu na dovču do Tater. Šlapat pěšky mě baví tak tři dny, pak beru horáče.
Autem do Šumiace a pak nahoru kolmo.
Ten Wendelstein bude pouze pěšky, to bychom asi nedali...
:)))

On Air!

Saxon

jasné :-)
Jo hore kolmo jsme chtěli taky na nový rok, ale jaksi nešlo... klouzalo jo jaxviňa. Tak jsme museli po cestě, i když 2x taková vzdálenost. Dolů ale pak už z větší části kolmo, po modré.
Tak Wendelstein pěkně nafoťte! Kubík se určitě přidá! :-) Jestli nebudem spolu na východním Slovensku v létě v tom čase.

davidkriz

david

díky za ten odkaz od Kahtreina.
Už je jedna na pozadí... ;)

On Air!

Saxon

To Saxon

pridam sa tiez v lete som od tial asi 50 km.
V minulosti som bol aj dnu ale terazky to uz nevibavim a hore nas vyviezlo auto ;)

Ylva
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra