Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

DVD rekordéry

Trošku mimo tému, ale chcel by som sa opýtať či existuje nejaký DVD rekordér s HDD ktorý by nahraval vo formáte mpg4? ďakujem

Paterliny
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DVD rekordéry

http://www.google.sk/search?client=opera&rls=sk&q=DVD+rekord%C3%A9ry+s+mpeg4&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

alebo tu

http://www.witchesworld.estranky.cz/clanky/vestenie/kristalova-gula

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

DVD recorder

už bych nekupoval,HDD recorder!/ multimedial.centrum /

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

DVD recorder je přežité zařízení

Nemá žádné výhody, spíše naopak. Jsou jiná lepší media na nahrávání.

Orion

Aké výhodné média??? BD disky, stále strašne drahé pre obyčajných ľudí.

Paterliny

DVD recorder jsem si dokázal odepřít - tak 2 roky na zpět jsem zde psal, " že nad mím slunce zapadá".

CES
Registrace: 4/2007

Jako

náhrada VHS a pro ne moc náročné proč ne?Pokud je zdroj kvalitní a nahrávka přes vstup RGB pokud je to možné není to zas tak strašné.Jistěže kvality PVR nahrávky to samozřejmě nedosáhne.

hobo
Registrace: 1/2007

MPEG4 rozhodně umět nebude. DVD rekordér v minulosti splnil úkol jako náhrada VHS na konci analogové doby. Do digitální doby už nepatří. A neumí HD.

visper
Registrace: 5/2008

Lidi nelezte moc nahoru, pád z větší výšky bolí více.. :))

Dnes u mě kvůli přeladění Nohy byla paní, co jí na gitalce jely jen Čt1, Čt2, Čt4, Nova a Prima.
Když jsem jí řekl, že za 200kč poplatek může mít ještě 9 kód cz+sk programů, nechtěla o tom ani slyšet.
Jsme moc rozmazlení. :-/

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

To jsem nepochopil kdo leze nahoru nebo padá. Já jenom chci varovat tazatele aby nevyhazoval peníze za něco co už je po smrti. Za stejnou cenu dnes koupí STB s PVR.

visper
Registrace: 5/2008

@visper

To nebylo tobě, plně s tebou souhlasím.
Já jen, že se z krásné pohádky na parabole musíme někteří vracet mezi realitu. Zkus to vysvětlit lidem ;) Ahoj

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

opat sat prijmac s pvr vs dvd rec :D
ono totiz pri podobnych diskusiach sa dost zabuda na to, ze nie vsetky sat prijmace s PVR maju zalezitosti okolo nahravania uplne dotiahnute do konca. Ruleta typu, ci mi sat. prijmac program, ktory potrebujem nahrat fakt aj nahra, nie je nic moc
U niektorych sat prijmacov by sa tiez dalo vyzdvihnut ake "skvele" je nahravat zakodovany stream vratane ecm a emm
prip ako "skvele" sa v boxe upravuju nahravky bez pouzitia PC

k podobnym nezmyselnym diskusiam a neobjektivnym porovnavaniam toho co je neporovnatelne, by som aspon min uviedol aj typ sat. prijmaca, na ktorom nahravanie slape tak ako ma

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

Presne tak, mám starší Panasonic DVD s HDD a tam sa mi páči že si môžem nahrávku editovať a potom následne vypáliť v DVD formáte na ďalšie použitie.
Hardisky či už na sat. prijímačoch alebo na rôznych set-boxoch /magio, atď./ je dobré mať tak na nahrávanie programu ktorý nemôžete pozerať LIVE, ináč je to k ničome, keďže sa to nedá používať ďalej, ale dá ale strašne komplikovane.

Paterliny

DVD archiv

Přijímače PVR, ať již s vlastním diskem nebo s diskem externím mají tak obrovskou paměť, že se sem vejde mnoho hodin nahrávek (podle velikosti disku), a to i v HD. Jaký má smysl si pořizovat soukromý archiv DVD? Kdo se na to bude opakovaně dívat? Když něco vidím 2x za sebou, tak po třetí už fakt nemusím. Z tohoto důvodu není PVR špatným řešením, postupně neaktuální vyřazuji a novým nahrazuji. Jak bylo zmíněno v jiné diskuzi, DVD disk taky není na věčnost. Mám doma na tomto fóru vysmívaný Technisat, ale z nahrávky za pár minut odstraním reklamy, uřežu začátky a konce nahrávek od zbytečností, o kvalitě nahrávek HD nemluvě.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost

Napr. ja, od roku 2000 si nahrávam každé MS v hokeji ( všetky zápasy slovenska + finále) Tak pre mňa má zmyslel si to archivovať a na taký 160 GB disk by mi tých hokejov veľmi nevlezlo.

Paterliny

řešení

Existují mnohem větší disky než 160 GB, mohou být externí, nebo nádherná sbírka flash pamětí, co zápas, to flashka.

Jinak požadavek splní blu - ray rekordér, v tom případě asi nic jiného.

samorost

jo velké HDD jsou super,pokud klekne je to super super,jedině zálohovat,zálohovat,den zkázy se blíží

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Dvd placky versus hdd-cenovo,ked chceme na archivaciu pouzit kvalitnejsie placky vyjde hdd.

Kasr
Registrace: 8/2008

ještě jedno prudce elegantní řešení

No, tak nahraj zápas na přijímač HD PVR, podle typu přijímače proveď vyřezání reklam z nahrávky. Když teda je cílem klasické DVD, tak nahrávku přehraj přes AV výstup z přijímače do DVD. Technicky to sice stojí za málo, ale asi budeš spokojen.

samorost

...vyjde hdd lacnejsie.

Kasr
Registrace: 8/2008

Recorder je recorder.V STB je to momentalne ako privesok a mozno v buducnosti aj bez problemov fungujuca zalezitost.Povodne to aj bolo tak reklamovane a myslene ze si mozes nahrat ked ta nieco vyrusi a potom dopozerat alebo ked nie si doma.Ako plnohodnotna nahrada za fungujuci recorder by to muselo spolahlivejsie fungovat.Myslim ,ze tolko tych super spolahlivych este nie je.Buducnost je vsak inde to mate pravdu,ale az ked bude nieco nove aj spolahlive.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra