![]() |
|
TF6000CR zaslání settinguChlapi, bude někdo ochotný mi přeposlat (nebo dát odkaz) seting z tohoto příjmače na soft v.81. Jak na potvoru mi klekl comp. kde mám RS232. Dělám to kámošovi a jsem v časové tísni, chci mu to dnes večer nachystat, zítra seženu někde comp s RS232 a naláduji to tam no a pak valím na hory. Jasně můžu to udělat i v příjmači, ale baba bude mrčet, že se jí zase večer nevěnuji. e-mail: janinama zavinač seznam tečka czDobrá nálada nevyřeší všechny vaše problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí zato si ji udržet.
|
pakusi
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
RE: TF6000CR zaslání settinguA k čemu ti bude bez kompu?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: TF6000CR zaslání settinguAha, zítra ho seženeš, tak jo:http://leteckaposta.cz/775896675, CSlink http://leteckaposta.cz/406649065, Skylink Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: TF6000CR zaslání settinguno mám ještě noťas, tam si to upravím a zítra si už někde seženu comp s RS232 kde navalím vegu, nějak si už pomůžuDobrá nálada nevyřeší všechny vaše problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí zato si ji udržet.
|
pakusi
![]() |
|
RE: TF6000CR zaslání settingupráce na pár minut a tolik stresů kvůli toho.. :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: TF6000CR zaslání settinguno to je když se to nechá na poslední chvíli, jakým softem otevřu bin, protože na vegu potřebuji příponu stgDobrá nálada nevyřeší všechny vaše problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí zato si ji udržet.
|
pakusi
![]() |
|
RE: TF6000CR zaslání settinguÁ sorry, poslal jsem ti Mascoma ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: TF6000CR zaslání settinguhttp://leteckaposta.cz/744365564http://leteckaposta.cz/778205970 Jeden z nich by měl být aktual. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: TF6000CR zaslání settingumoc děkujiDobrá nálada nevyřeší všechny vaše problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí zato si ji udržet.
|
pakusi
![]() |
|
RE: TF6000CR zaslání settinguKua lidi, to bylo pro pakusiho a ne, že už byl stažen pětkrát :scared: Co takhle poplatek po 10.000,- za autorská práva :-/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: TF6000CR zaslání settinguA to je problem to naladit a poskladat rucne ?Pochybuju ze na tom TF mas vic jak Astra1 a Astra3. Navic u slusnych prodejcu je se settingem pro tyhle druzice. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: TF6000CR zaslání settinguNe nic neni problem, já jsem uvedl důvod proč jsem o to žádál, stačí si to jen přečíst. Ano setting je na Astry a taky jsem nic jiného nechtěl. Nahrávám tam nový firmware, protože přístroj začal hodně zlobit a musí se provést tovární nastavení, čili kompletně naladit a jeho původní setting byl v děsném stavu. Dělám to kámošovi, protože to koupil v nějakém marketu, tak jsem mu nabídl pomoc, než to půjde reklamovat, že mu zkusím aktualizovat soft. No a jak na naschvál, mi můj 6-lety PC s COM Portem kleknul. Není to nic složitého, ale já na tro potřebiji víc jak 5 minut. Prostě jsem požádal, bylo mi vyhověno a já jsem spokojený, protože jsem si to už pěkně nachystal a zítra k našim na starší comp, kde už to jenom naláduji do příjmače, což už za 5 minut udělám.Já nevím co je na tom špatného, když někoho požádám i o tak banální věc jako přeposlání jednoho souboru, který má někdo uložený v PC. Nevyžadoval jsem po nikom, aby někdo odpojil přístroj a musel mi stáhnout svůj setting. Pokud přece někdo slušně požádá o radu či pomoc (pro mě jasně banalitu) tak bych se zachoval stejně jako Tomik535, což už jsem v minulosti tady na foru taky udělal. Nechápu proč někomu vytýkat, že si to neudělá sám. Buď chci pomoci, nebo si toho nevšímám. Dobrá nálada nevyřeší všechny vaše problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí zato si ji udržet.
|
pakusi
![]() |
|
RE: TF6000CR zaslání settinguja som ho stiahol len raz :laughing: ;) |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 780 |
![]() |
|
RE: TF6000CR zaslání settinguJen me prislo, ze ta anabaze s COM portem, shanenim settingu, kabelu, jeho nahranim apod. pro jeden kus prijimace je snad pomalejsi, nez tech par programu poskladat.Dale - za 2 roky co tyhle prijimace davam nebylo potreba aktualizovat FW, az na jednu jedinou vyjimku - funkcnost ESP Cz na Skyliku (ale ne kazdy to vyuziva) Jinak ne. Pokud pristroj zlobi, je (pominuli problem se signalem, LNB, kabelem) nejspis v jeho zdroji, ktery potrebuje drobnou opravu (pro zkuseneho otazka cca 30minut i s rozdelanim), rozhodne ne prehrat FW. S origo to az na ten ESP chodi zcela OK. To jen tak na okraj. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: TF6000CR zaslání settinguale ved oco ide oten seting co poslal sak co je natom taky seting sa da velmy rychlo spravyt tieto osobne nemontujem nesu premna zaujimave slaba podpora a s pocutia unich obcas odide tuner ale na akciu sa vsade mozne predavaju |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 780 |
![]() |
|
![]() |