![]() |
|
vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hddobry vecer sem tu novej a chtelbych se optat co by jste mne raci doporucili vym ze jsou mezi nima rozdily 3000-4000 kc -ci slot 2 vstupy pro kartu a jine dekuji mockrat za nejakou odpoved cico12 |
cico12
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 79 | |
![]() |
|
RE: vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hdferdík 8900hd to je jasný, s tou arivou to byl od poláků spíš takovej předvánoční vtipVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hdMám oba (jeden v obýváku, druhý v pracovně), nevidím žádného jasného favorita jako vortimond. Je pravda, že 8900 je o něco lepší, ale obraz stejný, cena mluví pro ARIVU 200. Záleží co s tím chceš vyvádět. |
hadrak
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hdR^ Je dobře, když to napíše někdo, kdo je skutečně má.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hdPočkej, za chvíli ti náladu zmrazí Jarino s tunerem :laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hdJarinko mě fakt náladu nemůže zkazit, ten tak akorát pobaví. A dnes se mu obvzláště daří. :)))Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hdjá toho ferdíka 8900 částečně znám, homecast je jeho starší brácha. a a arivu si nikdo normální nekoupíVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
@vortimondTak,tak... R^ |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
Milan C vortimondZrovna vy dva jste ji přeci viděli tak akorát z rychlíku, tak to jistě dokážete posoudit. To fakt chápu.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hdsom velmi rad ze niekto pozna moje dusevne rozpolozenie lepsie ako ja !aj ked podla prispevku vyssie nie som normalny, rad by som normalnym ludom, ktory nepotrebuju urazat uviedol niekolko info. arivu vlastnim 3 mesiace, nemal som s nou ziaden problem, obraz je vyborny, kazdy novsi software prinasa nieco lepsie, s coho vyplyva ze podpora je viac ako dobra. co sa tyka spolahlivosti po 3 mesiacich cokolvek tvrdit by bolo odvazne cas ukaze. to ze s arivou sa kazdu chvilu nieco riesi na fore je hlavne preto ze si ju kupia menej skuseny uzivatelia bez toho aby si nieco nastudovali a pritom existuje spusta materialov ktore riesia vsetky (vacsinu) problemov, napr. bucharov projekt. trochu som sa rozpisal ale uz ma stve to vecne urazanie tych normalnych a najmudrejsich ktory potrebuju stale nadavat, urazat a rypat do kazdeho kto ma iny nazor ako oni! |
antal71
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
kubaUž som Ti raz napísal odpoveď, tak sa nestrapňuj.... |
Milan C
![]() |
|
RE: vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hdJá jsem si arivu koupil a nemám s ní problém, asi nejsem normální. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
@antal71 :skús navštíviť tvfreak.cz, tam sa to len tak hemží tými " neskúsenými" užívateľmi.väčšina vlastníkov toho arivashitu už prišlo na to, čo to za shit je. to, že je lacný, je síce pekné, ale za tie ušetrené prachy to nestojí. hádok ohľadom tohoto ahitu som už zažil mnoho, samozrejme väčšinou s užívateľmi tohoto čerepu, ktorí o tom nechceli ani počuť. ale neviem čím to je, začali mi postupne ďakovať. :))) Píšeš, že má dobrú podporu a kvalitný FW. pravdepodobne tento shit nemáš ani doma. Čo FW, to problém. Aj ten Váš guru Buchar to priznáva. Už len samotný upgrade FW si vyžaduje toľko nervov, že užívatelia vypisujú, že sa už boja spraviť len tiviálny upgrade, pretože nevedia, čo potom bude. Samozrejme klasické závady pretrvávajú : tuner, DO,nezapojený SCART, nezapojený front panel.... Už len záverom : o kvalite tohoto čerepu už len svedčí to, že musel vzniknúť Bucharov projekt, ktorý radí užívateľom, čomu sa vyvarovať, čo nerobiť, ako to urobiť, aké sú chyby FW, aké sú chybu tohoto čerepu, % koľko je retardovaných arív..... :laughing: Kvalitný výrobok v žiadnom prípade nepotrebuje niečo takéhoto. Na čerep musí vychádzať takýto projekt. :crying: |
jarino1978
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 452 |
![]() |
|
@cico12 :ak chceš ferguson, kúp si HD8800/8900. Tú arivu napriek odporúčaniam miestnych predajcov ani nekupuj. Kúp si radšej vantage hd 1100. R^ |
jarino1978
![]() |
|
RE: vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hdlen taký citátik pre pobavenie :" Dnes som obdržal Arivu 200 č.3 po druhej reklamácii Verím že táto už vydrží dlhšie než mesiac. Je to už novší model s logom HDTV navrchu a na ovládači je označenie RCU640 V.2 S fw 1.03B5 sa to po čase pri pokuse o prepnutie kanála samo reštartuje, dal som tam teda starší fw a uvidím čo bude. " |
jarino1978
![]() |
|
RE: vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hdhadat sa s clovekom ako ty nema ani najmensi zmysel , akukolvek informaciu zneuzijes na svoju demagogiu.mne je uplne jedno aky prijmac je shit mne ide o tvoj pristup k vsetkemu , vsetci sme hlupaci lebo mame arivu , vsetci sme hlupaci lebo mame produkt xy, len ty mas vyborne veci len ty mas pravdu, len ty vsetko vies a vsetci ti zato dakuju prajem vela uspechov s tymto pristupom |
antal71
![]() |
|
RE: vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hdaj takýto sa nájde :" moja prvá Ariva zdochla po 2 dňoch, druhá vymenená po reklamácii zdochla po mesiaci. Teraz mám tretiu a ak zdochne aj tá nechcem to už ani vidieť. " ešte jeden spred týždňa : " Mám dojem že jsem se stal možná další v řadě komu odešla ariva. přestala mi přijímat programy kromě těch z jednoho transponderu. ( je tam z1 ta3, apod....) může se projevovat takhle tato závada? jinak fw jsem neměnil mám tam původní, 2 měsíce to fungovalo. " a taký súčasný : " Tak moje ARIVA už 3 dny po sobě vyvádí kousky. Celý den jsme pryč a vždycky když večer zapneme ARIVU tak nenaskočí program, ale píše to "žádný nebo slabý signál". Vypnu na DO, zapnu znovu a nic. Řeším to tak, že to vytáhnu ze zásuvky na 2-3 minuty a potom se vždycky rozběhne. Když ji ale vytáhnu na kŕatší dobu, tak se nerozběhne. Musí být bez napětí min. 2 minuty. " To boli zážitky týždeň staré, ten posledný užívateľ už reklamuje... |
jarino1978
![]() |
|
antal71nebuď netýkavka, něco tak lacinýho, jako je ariva 200 hd je podezřelý. až stb s dvojnásobnou cenou stojí trochu za spory o jejich kvalitě. jsi statečnej, že svůj nákup hájíš, ostatně jako většina z nás, od majitelů takový kvality jakou je vantage 7100 hd ale moc shovívavosti nečekej. mimochodem, v říjnu jsi s arivou ztrácel trpělivost a chtěl ji hodit do koše. dobře, že jsi se ovlád´ a že ji máš rád. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
@antal71 :OK. Ale skús mi napísať, čo ti napríklad priniesol najnovší FW, keď sa každý musel vrátiť na ten spred 2 mesiacov ? Alebo ideš na ňom ?Keď si dáš ruku na srdce, si spokojný s FW ? A čo takto kvalita EPG, timeshift, nahrávanie súčasne 2 programov,komplikované menu, komplikované a nelogické potvrdzovanie v menu, nefunkčné nahrávanie cez EPG, rušivé hlášky vtedy, ak nahrávaš sledované vysielanie v HD na dvd rekordér cez SCART atď. atď. Čo nevadí ? Ale pokiaľ si naozaj spokojný, ja ti brať nebudem a ani nechcem. Každý má iné priority. |
jarino1978
![]() |
|
RE: vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hdeste raz i ked si to trochu vystihol ,mne absulutne nejde o arivu ale o to ze pre taku blbost ako je sat. prijmac je niekto schopny urazet, nadavat druhym , vyhlasovat ich za nenormalnych.na kazdom vyrobku najdes vzdy nejaku chybu, zaciatky su tazke ale s arivou (chvalabohu) nemam problem, a to ze lacna dakujme jej zato mozna je to predzvest konecne pristupnych HD prijmacov ktore trh potrebuje ako sol |
antal71
![]() |
|
RE: vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hdJe zajímavé, že podobně levný comag či head tolik emocí nevyvolávají. Čím to je?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@antal71 :a to som neripol do oblasti settingu. Čo je to za stroj a hlavne FW, ktorý odmietne setting z predchádzajúcej verzie FW ?Príklad : - V1.04B2patch : ide ti zvuk zo Skylink-u u programov Discovery HD, Brava HD, History Hd ? Aj jeden kolega z freaku priznáva, že zatiaľ ani jeden FW nebol bez chýb. Takže o čom píšeš ? Mal si pred 2 týždňami splniť svoj sľub. Pamätáš sa ? |
jarino1978
![]() |
|
jsem spokojenZdravím vás, čtu tady tu diskuzi a musím sem napsat.Arivu mám 3měsíce a zatím bez problémů, to je od vás bledá závist,že jste si koupily přijímač o 5000kč dražší.Tak vám přeji at vám ty nadupaný mašiny vykračujou.Zdarec :laughing: |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
![]() |
|
@tomik535 :sám dobre vieš, prečo tomu tak je. |
jarino1978
![]() |
|
RE: vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hdskus mi pripomanuthadame sa na blbostiah ale prosim 1.04B2 nepouzivam priniesol iba digi au a ja digi nemusim. chces mi tvrdit ze existuje sat. prijmac ktory nebude mat problem s FW ? ak napises ze ano nema zmysel dalej dikutovat! |
antal71
![]() |
|
jansTo nie je závisť, ale skúsenosť i s inými prijímačmi. Napíš za pár mesiacov, ako Ti Ariva šlape....Zdarec. |
Milan C
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 79 | |
![]() |
|
![]() |