Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

to vortimond

Řeším u známého Sky Star HD a natáčení přes SG 2100. Má Win 7 ani nevím jak v něm zjistit verzi ovladačů pro skynet.sys. Program bude DVB Dream jak si mi v minulosti říkal že se Sky Star HD točí dobře. Předem děkuji.

Standa2
Registrace: 5/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: to vortimond

Já jsem na skystaru II používal s tímto motorem RAW data nebo jak se to jmenovalo a fungovalo to super.
Ať se daří a podaří.

Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)

TRE
Registrace: 2/2006

to seš na nesprávný adrese :(( já jsem měl SS HD2 + DiseqC přepínač. bez motoru. Win 7 jsem nikdy nepoužíval, spíš starý XP-éčka aktualizovaný na nejnovější stav, to mi vyhovovalo nejvíc

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

RAW data jsou v AltDVB že? Ale právě vortimond mi říkal že AltDVB s SS HD dobře netočí, tak nevím.
Který plugin tedy dokáže otáčet se SS HD? Bez ohledu na systém win? Všude na netu je o Sky Star 2 (tu mám doma) ale HD skoro nic.

Standa2

prosímtě já vůbec nemám kartu SS HD ale SS HD2. v tom je obrovskej rozdíl. každá je úplně jiná. já, ty a TRE píšeme každej dost možná o úplně jiný kartě (!) :)))

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Tak se omlouvám známý má taky Sky Star HD2

Standa2

vortimond

Ahoj mám Sky star HD 2 s natáčením SG2100 a používám program DVB Dream. Nevěděl jsem jak mám nastavit a používat natáčení, tak jsme to nastavili ručně na 1°W, potom jsem se hrabal v programu a snažil jsem se přijít jak spustit natáčení. Našel jsem záložku positioner a tam jsem na něco kliknul a motor otočil parabolou!! Teď jsem bez signálu!! poraďte mi jak ovládat ten motor, co a jak kde nastavit, Vaše rady a zkušenosti!!
Děkuji

PavelSejn
Registrace: 1/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra