![]() |
|
Problém s naladěním ČT1, ČT2, ČT4...Dobrý den, mám problém s naladěním a příjmem programů, které mají vertikální polarizaci. Tedy u Astry 3A např. ČT1, ČT2, ČT4 Sport, ČT24, Prima TV, TV Noe...U původního satelitu, který jsem dostal, jsem měl stejný problém. Chtěl jsem příjem z obou Aster, tak jsem jej vyměnil za větší parabolu s monoblokem, tím jsem alespoň vyloučil vadný LNB. U ostatních programů mám sílu signálu pro 3A 82% a kvalitu 98%- 100%, u našilhané Astry 1E jsou obě hodnoty cca 82%. Pokud použiju předladěné kanály, tak se u vertikálních zobrazí signál síly 35% (u všech stejně) a kvality 0%. Manuálně a automaticky je nenaladím. Přijímač mám Opticum HD 9600, platformu Skylink. Je možné, že se musí ještě něco nastavit...Děkuji moc za případnou radu! |
smileman
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
Problém s naladěním ČT1, ČT2, ČT4..je to mozne,vcera som nahadzoval bratrancovi ferguson ariva 100,ale to som daval na intelsat a vobec mi nechcelo rucne hladat transpordery a treba na 12723 mi nenaslo nic a signal ako u teba a ked som dal vyhladat automaticky tak tie programy naslo ale uplne na inej frekvencii.este so nemal cas to nastudovat preco |
danmikes
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
danmikesProtože jsi nezkontroloval blbě nastavenou frekvenci LNB. BTW: HD stroj kvůli (nevhodné slovo) ??? |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
Problém s naladěním ČT1, ČT2, ČT4.neviem ale treba 12643 V a H skenovalo v pohode takze to ako pre kazdy transporder sa nastavuje frekvence lnb? |
danmikes
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: Problém s naladěním ČT1, ČT2, ČT4...Ne, ne. Jen pro každý sat. V těch FW to mají u některých prostě blbě. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
Určitě jsi nám ale zapoměl říct,že to máš nainstalované někde v Anglii! Tak si to tady najdi někde ve starších diskusích. Mele se to tady pořád dokola!Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 682 |
![]() |
|
Problém s naladěním ČT1, ČT2, ČT4..Tak nějak nevím, co si má z těch odpovědí vybrat:-) |
smileman
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
![]() |