![]() |
|
Showbox S-300 Platinum a třídění?Prosím o informaci ohledně třídění programových pozic - u tohoto přístroje jsem to prostě nepochopil, děkuji předem!!!!Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Showbox S-300 Platinum a třídění?Menu, editacia programov, cervenym oznacis, co chces presuvat, moze ich byt aj viac, presunies sa na program, za ktory ich chces posunut a potlacis svetlomodre tlacitko f, ponukne Ti presun, potvrdis a mas ich tam. regni sa na www.openboxforum.cz mas tam vsetko ohladom tohto prijimaca R^ |
golfLC
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
RE: Showbox S-300 Platinum a třídění?To je ešte celkom v pohode , skús tam ale pridať novú frekvenciu ,( nie prepísať starú ), to sa možno zapotíš..Cahors 52E-28E, T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor, Zero4K, Octagon
|
P 222
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 739 |
![]() |
|
RE: Showbox S-300 Platinum a třídění?Najedeš na první kterou vidíš, přepíšeš a zmáčneš přidat. To je tak těžké?Co je ale u tohoto přijímače pitomé, je nemožnost programy řadit až ve fav. seznamech, jen v seznamech družic. Rv Ale tím trpí víc přijímačů. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Showbox S-300 Platinum a třídění?Děkuji, ale nyní jsem se zassekl ještě u jednoho problému a to přidání nového transpondéru, vždy mi to jen přemaže ten stávající, chybí mi tam "přidat nový transpondér", předem děkuji. Už dlouho jsem se nesetkal s tam pitomým satelitním přístrojem.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Showbox S-300 Platinum a třídění?Davide, tyhle přijímače montuju uplně nejčastěji a tuhle činnost doporučuji dělat v PC editoru.Je pravda, že toto se dělá přímo v přijímači dělá u Shoboxe docela nestandartně. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Showbox S-300 Platinum a třídění?Najed si na jen existující, normálně ho přepiš, ale pro uložení musíš použít barevné tlačítko "přidat", nikoliv "uložit".I toto se dělá lépe v editoru. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Showbox S-300 Platinum a třídění?Nebo šipkama přepnout na přidat.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Showbox S-300 Platinum a třídění?díky, ale to jsem měl vědět dříve, než-li jsem všechny ostatní vymazal, zůstalo mi tam našich 4 transpoondéry a ty další chci jednoduše jen přidat. Nejde mi to, vždy mi to jen přepíše ten stávající. Fakt hrůza, zlatý TechniSat nebo ostatní desítky jiných sat.př.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
DejveShowbox je lepší než Technisat v mnoha směrech, chce se to nejdříve s přijímačem naučit pracovat, pak až házej soudy/a ještě veřejně/.Takový střep jako Technisat nemá do dneška funční editor settingu, jako všechny solidní přijímače... On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Showbox S-300 Platinum a třídění?já ti rozumím, ale kolik lidí dělá setting z PC? Jedno procento?Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Showbox S-300 Platinum a třídění?Z montážníků a obchodníků všichni, kteří to maj v hlavě v pořádku.Neber si to osobně. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Showbox S-300 Platinum a třídění?Když přepisuji stávající transpondér a chci ho uložit, tak mi to ale nabízí pouze jednu možnost - a to je červený tlačítko Update a tím se pouze přepíše ten stávající transpondér, tak prosím jak přidat transpondér nový????? Děkuji, jsem zoufalej....Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
porovnání SD přijímačů do 2500 kč.Favoritní skupiny, VFD displej, Sharing, PVR, RF Modulátor, DiseqC 1.1, Zdarma Setting editor, Emu.Co z toho má Technisat? Nic. Showbox má všechno. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Showbox S-300 Platinum a třídění?Já Showboxe nemam po ruce, jsem v terénu, ale přidávací tlačítko je zelené!!!Jsi ve špatné položce. Musíš být v MENU/...transponder/ On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Showbox S-300 Platinum a třídění?Já ti rozumím, ale kolik Showbox stojí? A využívají tyto funkce lidi? Mizivý procento! Já také nabízím dražší přístroje ale drtivá většina si stejně ode mě odnese Optibox Crypton za 1990,-Saxone, prosímtě, napiš mi jak přidat ten novej transpondér, za chvíli si paní pro svýho Showboxe příjde, děkuji moc. Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
To DejfRegni sa na openboxforum, tam mas hotove settingy na vsetky podla druzic, motora - typy 300,500 a 700, len stiahnes na USB kluc a das aktualizovat R^ |
golfLC
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
RE: Showbox S-300 Platinum a třídění?Uvědom si, že to píšu z paměti, takže je to dost obtížné...V MENU, kde je i vyhledávání programů je položka, kde je v názvu tramsponder. Tu když zmáčkneš, tak se ti objeví seznam zbylých TP. Na spodku obrazovky máš červený puntík "uložit" a zelený "přidat" Přepiš hodnoty jednoho existujícího TP a zmáčkni zelený puntík. Takhle se to dělá normálně... Kdybych měl Showboxe před sebou, bylo by to jasnější, bohužel... On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Showbox S-300 Platinum a třídění?Děkuji, ale dal jsem tovární nastavení a spustil automata. Pak dám přepsat stávající transpondéry za ty nový, jinak to nejde, protože jsem všechny vymazal a nechal jen 4, který jdou pouze přepsat, nikde mi to nenabízí přidat. Je to vážně blbej přístroj, možná skvělej pro sateliťáky, kteří se bavěj jeho funkcema. V mém regionu Showbox nikdo neprodává, nikdo ho nezná. Pak napíšu, jak jsem dopadl, přesto děkuju.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Showbox S-300 Platinum a třídění?Taky řešení...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
dejfShowbox stojí kolem dvou tisíc a umí toho desetrát více než ty šroty co prodáváš... :)))Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
RE: Showbox S-300 Platinum a třídění?Teraz si sprav setting,niekam nakopiruj a v buducnosti len ho tam naladujes.Chod na openboxforum,tam najdes aj setingy hotove od uzivatelov. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 558 |
![]() |
|
tak jsem to objevil...Menu - 2.Instalace - Nastavení Transponderu - Zmáčknout a dole po přepisu jakéhokoliv transponderu zmáčkneš zelené tlačítko a máš uložen nový transponder a všechny ostatní zůstanou zachovány.Lehké jako facka. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Showbox S-300 Platinum a třídění?Já to dělám tou šipkou vpravo/vlevo přepnu na přidat. Asi to bude různé v různých softech.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Showbox S-300 Platinum a třídění?tak díky továrnímu nastavení se všechny programy naetly, ty český jsem nechal a ostatní vymazal a nyní se už 15 minut bavím třídění a to furt prostě nejde.. Balím to, prostě řeknu paní ať přepíná pomocí tlačítka OK a šipkama si vybere kanál. nemůžu se bavit 45minut jedním satelitem, v igelitkách se mi jich tu válí dalších pět a lidi čekaj. Stanovisko - Showbox absolutní vítěz v nelogičnosti nastavení, tečka. Jinak všem děkuji.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Showbox S-300 Platinum a třídění?Showbox má opravdu komplikované ruční nastavení, ale to je pro mě jako montéra uplně nepodstatné.Zákazník by se v tom měl hrabat pokud možno co nejméně. Když vyndal Showboxe poprvé z krabice, tak ho mám pro zákazníka kompletně připraveného za čtyři minuty maximálně. Vybalim, nalouduju FW, tovární nastavení,nahraju svůj setting, zapnu EMU, přednastavim porty DiseqC a AV výstup, zkontroluju funkci tuneru a nakonec si nahraju na pozadí svůj reklamní JPEG a šlus. Proč si tedy ty igelitky od lidí bereš, když Ti to komplikuje život?? On Air!
|
Saxon
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |