Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

jakou dvb-t anténu na dálkový příjem?

dobrý den bydlím na severní moravě ve vápenné směr na javorník chytám zde na sítovou anténu(šmejd).slovenskou stv2 z 35 kanálu žilina křížava v analogu chci se zeptat či je možné když mi poradíte jakou anténu koupit abych mohl příjmat dvb-t z žiliny na kanále 60 z pouhými 20kw jestli jeto možné z brna hytám nestabilně v dvb-t jestli by možná nepomohla color plus nevím zkuste mi poradit jak zesílít signál jak píšu toto je extremní příjem vápenná-žilina:236km,brno kojál-vápenná:185km děkuji všem za ochotu se podělit o rady!!

tvn7
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE příjem DVB-T

Na trhu je k mání anténa :IKUSI FLASHD prodává slovenská firma SORTEC ELEKTRONIK asi1350kč. výroba španělsko.

rezek
Registrace: 1/2010

re :

Na sousedním webu má kamarád pěkný článek o všem co tě zajímá

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

RE: jakou dvb-t anténu na dálkový příjem?

S tou Ikusi se zde raději nezmiňuj rezku. Ty parametry jsou vylhané.
Výkonné antény se zde už probíraly.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

najlepsia je ta co je najkrajsia a to preto lebo dobre vyzera ked dobre vyzera musi aj dobre fungovat ved vyzor je dolezity :laughing: :laughing:

jopo166
Registrace: 1/2009

Tyto antény bych se nebál IKUSI FLASHD je třeba dokoupit dipol s předzesilovačem a nemá to chybu. Jsem za kopcem žádná anténa mi nepomohla až tato IKUSI FLASHD obraz nevypadává je to super.

Fugas
Registrace: 1/2006

lubbik

Na ktorom webe?

Milan C
Registrace: 4/2006

re: lubbik

skus tu http://www.tpplus.sk/?p=p_63&sName=DVB-T-v-praxi

lacko9
Registrace: 2/2009

Synci,podstatnym kriteriem pravdy je praxe,v danem miste vyzkouset 4-5 typu anten a posleze mozno ciniti zavery...Nejlepe objednat profika ,ktery s sebou priveze prave tyto anteny,predzesiky a radny merak.Platba je na individualni domluve (CZK,EUR neb domaci pasik 138,45 kg a k tomu 1,89 l slivovice):).Volej SAXONA a zajisti mu letenky na nejblizsi letiste,odtud ho nasledne stahni autem a zrobte to (doufam,ze na mne SAXON nebude moc zlobit).

hdpe
Registrace: 11/2007

Naštěstí mám doma plastickou mapu ČR kde jsem si mohl prohlednout krasně profil terénu mezi Vápennou a žilinou a ty jsi za pohořím jeseníku ale pak už signál nená žádnou překážku až na vysílač. Dnes je ten digi signál slabý, ale po letní výměně vysílacích anten se uvidí. otestuješ to jednoduše, že tu sítovku otočíš do vertikální polohy. Yesilovače v některých polských antenách nejsou tak špatné jak někteří radoby odborníci povídají. Bývá tam často použit ten samý tranzistor BFG67 jako například u TEROZu a jiných uznávaných zesilovačů. Jestli ted chytas JOJ52k zesilovac asi není uplně nejhorší, tak v lete jistli chytneš aspon náznak signálu 5-10%, ručně nastavená frekvence, vyplati se koupit antena X-color a nový předzesilovač, jik to nemá cenu vyhazovat prachy, stejne nic nevydolujes.

pokr

re:opět...

Tady to máte kluci,kamarád je snad ještě větší nadšenec než já:
http://www.(nevhodné slovo).cz/clanky/prijimame-dvb-t-od-sousedu-slovensko/

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik

re :

Začíná na D.......

lubbik

tie zozilovace v polskich sitach niesu zle len su k nicomu nepochybujem ze niektore typi tu bfg 67 budu mat v sebe povedsine ked kupis antenu tak tam najdes bfr93 a ta je knicomu hlavne na vyssich kanaloch nad 60 k ide o swa 3 vsetky zosilovace niesu tienene a to je ddalsia nevyhoda nevyrovnany zisk sposobuje prebudenie zosilovaca odporucam s TEROZ neporovnavat ani nahodou :)))

jopo166

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra