Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

parabola od UPC + monoblok

Ahoj, mám na půdě zbylou parabolu od UPC a k ní chci dát monoblok na 19,2+23,5 (Astry). Bude dostatečný signál ?
Než to tam začnu v mrazu montovat, tak mi, prosím, poraďte.

Mám ještě jeden kabel od DIGI a DiseqC relé pro 2LNB. Bude to stačit, i když mám teoretický 3 LNB ?

díkes, Jimmy

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003
Odpověď v diskusním vlákně

RE: parabola od UPC + monoblok

Musíš upřesnit co chceš dělat s těmi třemi LNB ??Tvůj dotaz je trošku zmatený.....co je to za parabolu??60cm??

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

mam na 60 od upc vsechny 3 astry a zvlaste 19 a 23 jsou velmi blizko sebe, takze ten jeden musi bejt alps aby se to tam veslo. pokud mas takovej monoblok, kterej je blizko sebe, tak proc ne.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Teoreticky Ti bude stacit co mas, pokud mas vhodny prepinac 2/1 (napr. EMP s oznacenim Option). Nepochopil jsem to z dotazu, ale pokud mas i parabolu od Digi, tak osobne bych dal asi ten monoblock na tu 80cm (zalezi jaky monoblock taky mas) a digi na tu 60cm od UPC, kdyz uz ji chces pouzit :-/

milanm
Registrace: 3/2006

Sorry, na baráku mám další anténu na DIGI, kterou vedu do toho přepínače.Pak si chci přidat další parabolu 60 od UPC, kde by byl ten monoblok. Takže do přepínače by šel kabel z monobloku a od paraboly z DIGI.
Snad jsem to popsal už dobře.

Vždy může být hůř....

Jimmy

Zalezi jaky mas ten monoblock jak Ti pise bublajs a jaky mas ten DiSEgC prepinac.

milanm
Registrace: 3/2006

strašně se natrápíš. UPC dávalo 60cm parabolu. Takže s monoblokem to bude na kraji, ne-li nemožné v uspokojivé kvalitě zachytit 19.2+ 23.5 a další problém nastane se spojením monobloku a stávajícího LNB na DigiTv, ne všechno funguje se vším, no a další problémek potom v samotném stb, nastaveni. Nenapsal si toho moc, takže nejsou informace ...

nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku

pepiino
Registrace: 10/2006

Tak dikes všem. Takže sundám prabolu od DIGI a tam dám ten monoblok.
To by snad mělo stačit.

Vždy může být hůř....

Jimmy

to je lepší řešení, tam by se ti mělo podařit všechno sprovoznit. Dej pozor jak máš nastaven DiseqC v přijímači a jak máš uchycen monoblok :))) :))) :))) mnoho zdaru přeju

nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku

pepiino
Registrace: 10/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra