![]() |
|
parabola od UPC + monoblokAhoj, mám na půdě zbylou parabolu od UPC a k ní chci dát monoblok na 19,2+23,5 (Astry). Bude dostatečný signál ?Než to tam začnu v mrazu montovat, tak mi, prosím, poraďte. Mám ještě jeden kabel od DIGI a DiseqC relé pro 2LNB. Bude to stačit, i když mám teoretický 3 LNB ? díkes, Jimmy Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: parabola od UPC + monoblokMusíš upřesnit co chceš dělat s těmi třemi LNB ??Tvůj dotaz je trošku zmatený.....co je to za parabolu??60cm??Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 846 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: parabola od UPC + monoblokmam na 60 od upc vsechny 3 astry a zvlaste 19 a 23 jsou velmi blizko sebe, takze ten jeden musi bejt alps aby se to tam veslo. pokud mas takovej monoblok, kterej je blizko sebe, tak proc ne.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: parabola od UPC + monoblokTeoreticky Ti bude stacit co mas, pokud mas vhodny prepinac 2/1 (napr. EMP s oznacenim Option). Nepochopil jsem to z dotazu, ale pokud mas i parabolu od Digi, tak osobne bych dal asi ten monoblock na tu 80cm (zalezi jaky monoblock taky mas) a digi na tu 60cm od UPC, kdyz uz ji chces pouzit :-/ |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: parabola od UPC + monoblokSorry, na baráku mám další anténu na DIGI, kterou vedu do toho přepínače.Pak si chci přidat další parabolu 60 od UPC, kde by byl ten monoblok. Takže do přepínače by šel kabel z monobloku a od paraboly z DIGI.Snad jsem to popsal už dobře. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
RE: parabola od UPC + monoblokZalezi jaky mas ten monoblock jak Ti pise bublajs a jaky mas ten DiSEgC prepinac. |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: parabola od UPC + monoblokstrašně se natrápíš. UPC dávalo 60cm parabolu. Takže s monoblokem to bude na kraji, ne-li nemožné v uspokojivé kvalitě zachytit 19.2+ 23.5 a další problém nastane se spojením monobloku a stávajícího LNB na DigiTv, ne všechno funguje se vším, no a další problémek potom v samotném stb, nastaveni. Nenapsal si toho moc, takže nejsou informace ...nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
RE: parabola od UPC + monoblokTak dikes všem. Takže sundám prabolu od DIGI a tam dám ten monoblok.To by snad mělo stačit. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
RE: parabola od UPC + monoblokto je lepší řešení, tam by se ti mělo podařit všechno sprovoznit. Dej pozor jak máš nastaven DiseqC v přijímači a jak máš uchycen monoblok :))) :))) :))) mnoho zdaru přejunikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
![]() |