![]() |
|
Pro Fergusoňáky AF..Od připojení irdeta skylinkem k některým programům, tyto přijímače vyhazují hlášky, které nutno vypnout tlač. exit.Jedinou pomoc, kterou jsem zatím našel, je zelený modul irdeto-CW a snad i modrou Zetou s kterým toto nedělá. S moduly Cryptoworks philips nebo SCM se tomu nevyhnete s jakýmkoli sw. Alespoň jsem takový nenašel. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Pro Fergusoňáky AF..Tomiku mi to haže hlašku u History chanel modul modrý SCM.Jinak další prog.bez problemu.History je Crypto/Canal+.Zdravím |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
a ještě něco jiného...Mně se zase u ČT HD vždy po najetí objevují titulky a musím v nastavení vždy vypnout.Nejde to nějak trvale nastavit na vypnutí?Mám orig.SW 1.20.4A.Díky za odp. |
Ajap
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
RE: Pro Fergusoňáky AF..tak tomu nevěřím, že Ti najedou u ČT HD titulky na fergusonu řady AF :laughing:Dělám si legraci, protože vidím, že používáš SW HF. Trvale to vypnout nejde, ale je to jenom o tom 2x zmáčknout na DO... Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
![]() |