Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Lepší obraz na Skylinku?

Nevím jestli se mi to zdá, ale zaregistroval jsem lepší obraz na skylinku, je to možný?HD i SD

jans
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Lepší obraz na Skylinku?

Nevim, Barrandov je hitparada ctverecku, odpoledne jsem se dival chvili na NovuHD a HD bylo taky snad jen to logo. Tak nevim...

J a
Registrace: 7/2005

RE: Lepší obraz na Skylinku?

Pánové dělají si z nás kozy, když jdou v SD-super obraz na reklamách - stará věc - tak co. A když jsem zde napsal, že ve Švédsku jde SD lépe než u nás HD, tak jsem byl za de--la. :fuming:

CES
Registrace: 4/2007

Lepší obraz na Skylinku?

Ces Pripajam sa k tebe veru oni maju tusim o 100% lepsi obraz a mne sa zda nie k lepiemu ale obraz k hosiemu.

Opticum HD x403p

Lukas21
Registrace: 1/2006

Lukas21

Co HD nebo SD. R^

CES

jans

Zalezi ,na ktorych programoch si to zaregistroval

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Blooddog

To v ČR nebo Švédsko - nejasný dotaz ?

CES

@CES

Už jsem to tady psal jednou, neříkám, že se ti obraz SD programu ze Švédska nemohl zdát lepší než např. upscalovaného HD z Čt1. Zvlášť při sledování na plazmě 1024x768.
Co ale nemůžeš popřít je HD rozlišení.
A i když ten HD program v native třeba na Nově bude kdovíjak datově oškubán, tak těch bodů na full HD televizi prostě uvidíš víc, než z kteréhokolib švédského SD. Napsal jsem to srozumitelně?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

CES

To bolo urcene jans-ovi....ohladom toho jeho jedineho prispevku co tu ma

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra