Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

SG2100 vypadok prijmu vychodne od nuloveho bodu

Samoinstalaciou som si nastavil SG2100, pripojene na Technisat HD8SX. Vsetko mi doteraz fongovalo, ale ked napadol sneh, tak som si vsimol jednu zvlastnost. Satelity zapadne od nuloveho bodu (mam na 17stupnov, miesto BA) isli v poriadku, na cca 80% signal aj kvalita, nic na vychod od nuloveho bodu neprijimalo. Ani len 19.2 a 23,5, co je bezne tiez 80% signal. Na druhy den, ked uz bolo po snehu a obloha "cista", islo vsetko ako vzdy, vychodny aj zapadny smer. Mozem mat nieco zle nastavene? Je mi to zahadou, lebo ked ani necuklo s 19.2 a 23,5, tak 1W aj 5E aj 5W isli absolutne bez problemov. Stoziar je novy, je kolmy. Parabola Gilbertinka 85 AL, nesla ani V ani H polarizacia. Vie mi niekto poradit, co sa mohlo stat, resp. co mam urobit?
Dakujem vopred.

Walter
Registrace: 1/2008
Odpověď v diskusním vlákně

SG2100 vypadok prijmu vychodne od nuloveho bodu

bez snehu mas aky signal na 19.2 a 23.5?

danmikes
Registrace: 5/2007

Bez snehu

Bez snehu mam 80 - 85%, neviem presne. Ale divne je to, ze na vychod od nuloveho bodu sneh vadil, na zapad neslo nic. Tomu nerozumiem.

Walter
Registrace: 1/2008

Bez snehu

teraz ked tam mas signal 80-90 tak jedine tam ta prekazka musela bit sneh,treba ked na nieco pripadol a znemoznil prijem neviem ako to tam je co by ti tam mohlo vadit.myslel som nech si to zkontrolujes aky tam mas signal,ked ti to ide po tom snehu ci sa ti to neak nepohlo treba 30-50 by bol slaby,ale islo by o napadol by sneh a neslo by to.

danmikes
Registrace: 5/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra