Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

HD vysílání ČT

Protože radní vykázali činnost a nedovolili ČT aktuálně zařazovat na HD program pořady z ČT 1,2 a 4 vyrobené v plném rozlišení (prý by se jednalo o pátý program a na ten není licence :O ) bude ČT aktuálně měnit náplň HD programu jen jednou za 24 hodin (to už asi radním vadit nebude ;) ). K čemu je HD kanál, který neumožní odvysílat programy v native rozlišení, žádné promo, ukázky HD nebo jen info o HD vysílání? Za těchto podmínek si myslím, že po skončení olympiády může ČT (stejně jako STV3) klidně svůj HD kanál odpojit. Rv

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HD vysílání ČT

Souhlasím s Vámi. To zas Hanuš zase něco vymyslel. Rv

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce
Registrace: 2/2006

Když jsem viděl rozpis programů z Vancouveru pro HD kanál, tak ho mohou klidně vypnout už nyní.
Za celou olympiádu nepojede jediný přímý přenos v HD.
Akorát polední přehled.
Ještě že bude vysílat ARD a ZDF.
Akorát musim nějak vymyslet synchronizaci českého komentáře s obrazem z Astry 19,2E.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

To teda nemá cenu kupovat HD Sat. recevier ??!!!?? :8) To je jak za soudruhů, když jsme si kupovali drahé stereo FM tunery CCIR s OIRT a to, že šlo ve stereu ÖE3, Vltava, potom Hvězda a Poláci. S HD TV v ČR. snad na stejno. Rv :8)

CES
Registrace: 4/2007

Je to bída, no.
Nebo ostuda?

Martin79
Registrace: 7/2008

Pánové, co ten nářek, je tolik evropských stanic co budou vysílat olypiadů v HD, chce to jen se snažit! R^

klokan49
Registrace: 4/2006

klokan49

Budou OK i v SD. R^

CES

česká televize ať už se de vycpat, hlavně, že pořád tahají peníze od koncesionářů :fuming: :fuming:

Bob24
Registrace: 3/2008

Nezbývá jen doufat, že HD kanál CT bude v noci našeho času operativně obsazován dle potřeby HD signálem z Vancouveru a víše uvedený exelovský dokument byl jen nepřesně sestaven.

On Air!

Saxon

Ako riadne platiaci obcania,by ste mali tym radnym poslat "dakovny list"...a poslat ich tam,kde patria

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Blbosť ČT odvysiela komplet olympiádu v HD kvalite a nie iba poobedňajšie záznamy. Zle ste to pochopili z toho prehľadu.

Paterliny
Registrace: 1/2006

Tak jsem prolistoval několik webů a je nespíš pravděpodobná varianta, že na kanále CTHD pojede vše co je uvedeno v programu pro CT2.
V tom případě je ovšem nahoře uvedený dokument zmatečný.
Dost lidí to myslim vyděsilo.

On Air!

Saxon

a mohla za to fakt RRTV? jak se psalo, tak to vypadá jako kdyby ČT sama to přepínání s 24h intervalem uvítala:
"Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) chtěla tento způsob šíření registrovat jako nový kanál. To ale veřejnoprávní televize nepřijala. V současné situaci to nepřipadá v úvahu."

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

vorti

No jestli to bude jako Torina, že budou na ČT. čochtat dlouho ve studiu, tak koukám na ZDF, ARD, RAI, ....atd. R^

CES

jestli si dobre vzpominam -tak na ARD-ZDF bylo celodeni cochtani o sanich,bobech a biatlonu /ve studiu :_))))

*beda*

promin ,zapomel sem na skoky :-)

*beda*

Torino v "NSR" ARD, ZDF, Eurosport, SAT1, ARD Eins-nějaký, ZDF asi INFO, RAI a Španělské, .... . Dost LIVE.

CES

Mám kartu od roku 2003-tehda stála cca 3000 Kč aprotože mě pořád nabádají abych přeladil a na nové frekfenci mi to nehrálo tak jsem se otázal proč? Víte co mi řekli? abych si priplatil dalších 399Kč !!Tenkrát že NOVA ještě nevysílala. Na moji námitku že tenkrát měly 3000Kč dvakrát vyší hodnotu než dnešní 2000Kč za kterou kartu prodávají dnes mi řekli že tenkrát neměly telefony fotoaparáty a dnes je mají.Tak jsem poděkoval a odkráčel! To je jejich logika.čauky!!!

rikardo
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra