![]() |
|
Technisat HD8-SXDobrý den, už mám objednaný nový Technisat HD8-SX a doma vlastním modul Mascom Easy Twin (na karty Skylink a CSlink). Chtěl bych se zeptat, zda má někdo zkušenosti s tímto modulem v kombinaci s tímto Technisatem? U SD programů asi problém nebude, ale co HD programy, jaký bude příjem?Je mi jasné, že asi by byl lepší modul Technisat CW. Ale je to dalších 1000 Kč navíc, tak nejdříve zkusím svůj Easy Twin. Ale třeba někdo už zkušenosti má, popř. návod nějakého nastavení atd. Díky |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SXProč se nezeptáš toho, kdo ti poradil koupit ten Technisat HD8-SX ...47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SXV obchodě samozřejmě doporučili modul Technisat, tak si ho třeba potom koupím. Jen jsem chtěl vědět, jestli někdo třeba nemá zkušenost s kombinací s modulem Easy Twin (když už ho mám doma). Prodejce jí neměl. |
jirka67
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SXpodle Ing. Martina Švehlíka by neměl být problém, viz jeho recenze:https://www.parabola.cz/clanky/3347/technisat-digit-hd8-s-multimedialni-hdtv-satelitni-prijimac/ Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SXProto já Technisata HD8 - SX nechci, nemá uni-čtečku a modulem vněm topit nebudu. Jo kdyby tam byl cryptoworks, tak neváhám. Viz článek: Skylink a Irdeto zde. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SXTaké si ho chci objednat a též míním použít moduly Mascom Twin Easy, kvůli 3x kartě CRW a 1x kartě Conax. Jiné přijímače tohle vše ani snad nezvládnou :) Rád bych pak s jirka67 konzultoval praktické zkušenosti, email: smscz@volny.cz |
smscz
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 470 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SXOK, až ho budu mít napíšu ti maila. |
jirka67
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SXJa pouzivam modul Technicrypt B2C.Modul se doporucuje k HD prijimacum. je unej i rychlejsi prepinani mezi programy HD |
maslo
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SXNo uvidím, kdyby ten Easy Twin moc nefungoval. Ale pro Skylink HD by snad stačil Technicrypt CW (cryptoworks)? Ten Technicrypt B2C má navíc Conax a Betacrypt - to už je podle mého zbytečné, ne? |
jirka67
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SXOpět varuji: necpat do Technisatu HD jiný soft. než tovární. |
CES
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SXVcera se mi stahl novy soft do digit hd8sx 2.40 13.3 1318f zatim vse ok. |
maslo
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
CESOn totiž už z principu není žádný jiný než tovární! |
MONY
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
masloTo máš po OTA ? Potom OK. |
CES
![]() |
|
MONYU Technisata je to "Jasná zpráva". R^ :) Ale ocasi se najdou. :laughing: |
CES
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SXeasy twin jede bez problemu, scm irdeto cryptoworks taky, ale jinak obecne plati ze do technistau doporucujeme moduly technisat CW, B2C se uz nevyrabi.Ten technisat modul je vhodny do digicorderu kvuli fci dual decrypt, ale to umi i easy tv modul (jen s jenou kartou!) nebo alphacrypt modul, scm modul dual decrypt nema. Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SXMáte někdo zkušenosti s přehráváním filmu??celou dobu mi to šlo a jak jsem nahrál nový software tak mi to nepřehrává filmy...muže to být tím softwarem?? |
leos99
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SX...a dal si to do továrenského nastavenia? |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
HD8-S + EASY.TV WIN...túto kombináciu mám a pracuje bezvadne. Keby si mal problém stiahni si najnovšie firmware. Nedávno cez OTA bol vydaný nový fw pre EASY.TV. |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
![]() |