![]() |
|
signal na astru silny,ale len urcite frekvencieahojte,mam mensi problem...snazil som sa swojpomocne nahodit satelit aby som mohol sledowat upc direct...lokalita-irsko,parabola 65 cm,prijmac humax digi 3 satelit sa mi podarilo nastavit na silu signalu 80 percent a kvalitu 75 PROBLEM:dokazalo mi najst len programi na niektorych frekvenciach,nie na vsetkych dostupnych...A HLAVNE MI NENASLO PROGRAMI KOLI KTORIM SOM DO TOHO SIEL!!! programi,ktore mi naslo:sat 1,pro7,orf,wdr,france 3,timmi+dalsie,spolu volne a kodovane 190 neviem,ci je problem vo velkosti taniera,alebo mozno v konvertore,ci v prijmaci... .....za radu vopred DAKUJEM R^ |
monotoner
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 3 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: signal na astru silny,ale len urcite frekv...Jsi na jiné družici!Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 682 |
![]() |
|
RE: signal na astru silny,ale len urcite frekv...od zaciatku som to steloval na astru 1 |
monotoner
![]() |
|
RE: signal na astru silny,ale len urcite frekv...Eniku, že na to vůbec reagujete ! Blb přece chce sledovat UPC Direkt a podle toho, že našel Pro 7 a sat 1, tak asi je opravdu na Astře 19,2°E !Pětašedesátka parabola je určitě málo a přiblblé sdělení A HLAVNE MI NENASLO PROGRAMI KOLI KTORIM SOM DO TOHO SIEL!!! okamžitě evokuje reakci, že velká písmena se vypínají tlačítkem CapsLock, které je po levé straně klávesnice, přibližně uprostřed ! Ani náznak informace o tom, zda vůbec má zařízení na příjem UPC Direkt, třeba alespoň kartu a sdělil nám, že mu to nenašlo programy,kvůli kterým do toho šel, aniž by jeden jediný uvedl ! Irové jsou jistě z takových slovenských (nevhodné slovo)ů nadšením zcela bez sebe, že ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: signal na astru silny,ale len urcite frekv...tondo,newiem preco sima hned takto podawas,chcel som len poradit,tato oblast je pre mna spanielska dolina,zatialmam aj kartu,aj zariadenie,ktore podporuje cryptowork,niesom taky infanta za akeho ma pokladas,a ja tu nikoho neurazam tak si to odpust siel som do toho koli slovenskym a ceskym kanalom,ved o tom sluzba upd direct je...a naco menovat ktore programi nenaslo,ked mi naslo len zlomok zo wsetkych ktore z astry wysielaju a o ziadnom z baliku UPC ani stopy??? cize riesenie je podla teba v tom,ze mam malu parabolu??? |
monotoner
![]() |
|
RE: signal na astru silny,ale len urcite frekv...Mrkni sem http://www.dishpointer.com/ po zadání a potvrzení - location - se podívej pod tu mapku kde najdeš Satellites & Dish Sizes ten odkaz vedle toho odklepni a podívej se na tabulku, máš tam napsáno na jakou družici potřebuješ parabolu.Po přestěhování UPC na 0,8°W budeš potřebovat jak velkou parabolu? |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: signal na astru silny,ale len urcite frekv...Jak najít tu správnou družici ?===================== Poznáte to podle frekvence ČT 24, která je u : A3 (23,5°E/Skylink) 12.525/V/27.500 A1 (19,2°E/UPC Direct) 12.382/H/27.500... Thor (1°W/DigiTV) 12.687/V/27.500... Takže stačí se podívat na obrazovku na tu frekvenci a máte to ! 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
RE: signal na astru silny,ale len urcite frekv...astra 1 se skládá z několika družic,podle stáří jsou silné a slabší v čechách mám nejslabší 12692 H 22000,potom 12640 V 22000 a 12441 V 27500,jak je to u tebe nevím,pokud ti nejdou všechny frequence,seřídit parabolu,skiew LNB,zkontroluj podle přehledů tady frequence tebou nalezených stanic,ať máš jistotu,že jsi na 19,2E,pokud je vše OK a přesto nejdou všechny frequence,možná malá parabola,nevím jaká je potřeba v irsku,prijmac humax digi 3 nebude mít asi cryptoworks,to je jiná věc,signál musíš mít každopádně,pak budeš řešit přijímač a kartu UPC |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: signal na astru silny,ale len urcite frekv...monotoner napsal:mam aj kartu,aj zariadenie,ktore podporuje cryptowork,niesom taky infanta za akeho ma pokladas,a ja tu nikoho neurazam tak si to odpust siel som do toho koli slovenskym a ceskym kanalom,ved o tom sluzba upd direct je...a naco menovat ktore programi nenaslo,ked mi naslo len zlomok zo wsetkych ktore z astry wysielaju a o ziadnom z baliku UPC ani stopy??? Tak dobře, i když o tom nenapsal ani slovo, tak Dishpointer mu pomůže, tak se omlouvám.................ale proč ? |
Tondach
![]() |
|
Tak jo !Když to tak čtu, tak se musím smát:ptáš se jak nahodit v Irsku satelit asi na UPC Enik napíše, že jsi na jiné družci ty napíšeš, že od začátku šteluješ Astru 1 já na to napíšu, že Enik se plete ty mě za to sprdneš... na to netace napíše o tom, jako bys ještě nikdy neměl parabolu nastavenou a aby ses podíval na tabulky až se přestěhuješ, Děda Petr ti dává návod, jak najít tu správnou družici a pierpetr ti popisuje, kolik vlastně družic je na pozici 19,2°e ! |
Tondach
![]() |
|
RE: signal na astru silny,ale len urcite frekv...když už mu to nejde,alespoň se pobavíme |
pierrepetr
![]() |
|
RE: signal na astru silny,ale len urcite frekv...Abych nebyl hajzl, tak problém je v tanieri ! Do(nevhodné slovo)e, už jsem ti to snad napsal jednou ! Pětašedesátka parabola je určitě málo a přiblblé sdělení A HLAVNE MI NENASLO PROGRAMI KOLI KTORIM SOM DO TOHO SIEL!!! na tom nic nezmění ! Jenom tvoje blbá slovenská povaha ti zabránila to vstřebat ! Neboj, studoval jsem vejšku v Žilině, vím, co jste za pakáž a předvedl ses perfektně třeba s tím dvojitým W ! Jako idiot ! |
Tondach
![]() |
|
RE: signal na astru silny,ale len urcite frekv...nač ty emoce? |
pierrepetr
![]() |
|
RE: signal na astru silny,ale len urcite frekv...Dúfam, že si Tondach oddýchne na Black liste. |
Tycka
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
To TondachPakáž sa nájde na jednej aj druhej strane.GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
To monotonerNie som si istý či prijmac humax digi 3 je vhodný na UPC.GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
Podle vyzařovacích diagramůdružic na pozici 19,2E, je 60cm parabola ještě použitelná. Podle mého soudu by to tedy mělo fungovat. Ovšem za předpokladu správného nastavení.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 682 |
![]() |
|
@RastoJsem stejného názoru, ten přijímač zní podezřele.Nicméně aspoň správnou družici podle něho chytnout může. A s tou parabolou by měl uvažovat do nedaleké budoucnosti na thor 0,8W. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: signal na astru silny,ale len urcite frekv...Skus iny box a zistis ci je problem v masine alebo v nastaveni.Jo a to co si myslel je spanielska dedina z nejakej doliny si mozno ty. :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: signal na astru silny,ale len urcite frekv...Jak tak koukám, tak se nám Tondach vyspal do růžova :))) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: signal na astru silny,ale len urcite frekv...Možno malá parabola a možno aj nie 100% nastavenie.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: signal na astru silny,ale len urcite frekv...nalad si čt24A1 (19,2°E/UPC Direct) 12.382/H/27.500... pokud nenajdes,kup 80 parabolu |
stoun
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
to monotonerParabola 60 cm na UPC v Irsku staci pri preciznom nastaveni (vlastna skusenost), ale prijimac je nevhodny. Prijimac, pokial je to Humax Digi+ III, je urceny len pre system Nagravision a UPC koduje v CRW, takze ho mozes pouzit len ako podstavec pod kvety. To, ze si chytil Pro7, Sat1 je nepodstatne (tie su FTA), ale aspon si si nastavil dobry smer paraboly. |
marthy
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
@Tondachnech se vyšetřit na hlavu Rv |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
@redakceTondach by měl dostat banan za nacionalní kecy |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
@mikutoho sa neobávam. Sme predsa na CZ stránke |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 915 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |