![]() |
|
Al Jazeera Sport Card - upgradePatřím mezi zoufalce, kteří si pořídili modrou kartu Al Jazeera Sport 1,2 ( Viacess - Hotbird) s tím, že na ni byly přístupny i kanály AJS 3,4 . Nyní AJS 3,4 kaput..... Nevíte jestli je již známo zda se dá udělat upgrade a kde a za kolik ? Předem díky za info |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
RE: Al Jazeera Sport Card - upgradehttp://www.jsc-cards.com/order/Renewal-upgrade/Renewal-ALJAZEERA-SPORT-Card/prod_1.html |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
polulinDíky za tip. Dnes jsem se zaregistroval, koupil upgrade, platbu jsem provedl přes Pay Pal a do 30 minut byla karta upgradeovaná na AJS 1 - 8 Na to že je neděle tak to byla docela rychlost :8) |
shiraz
![]() |
|
RE: Al Jazeera Sport Card - upgradeběžně to dělají do pěti minut od zaslání emailu.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 618 |
![]() |
|
4ShirazRádo se stalo. Jak to na těch kanálech vypadá s kvalitou obrazu??? Jde mě hlavně o přenosy z LM. Dneska mě sice Gunners pěkně hnuli žlučí, ale už mě nebaví to honit po Sopcastech a ta cena za tuhle kartičku je docela fajn. Díky. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
4polulinBohužel nemohu posoudit jak na plazmě nebo LCD, protože to sleduji na CRT Panasonicu 82 cm, 100Hz, 16:9 z tohoto důvodu pro mne je kvalita vyhovující |
shiraz
![]() |
|
![]() |