![]() |
|
Ferguson Ariva TT HD PVRZdravím, po nahrání firmware přestalo jít dálkové ovládání, nemusí to spolu nějak souviset ale zatím se mi ho nepodařilo odblokovat,jinak je funkční,ale není tzv.spárované s příjmačem, nevíte někdo náhodou jak na to? Díky za přpadné reakce. |
klokan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 174 |
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva TT HD PVRTak nevím jaký fw si tam nahrál, ale mě funguje na fw 11.04.0f dálkový normálně. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva TT HD PVRAsi bys měl přepnout na DO na STB...47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva TT HD PVRNo, tím to nebude, mám tam ten 11.04, existuje nějaké párování přes kódy, ale to mi zatím nějak nejde |
klokan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 174 |
![]() |
|
Ferguson Ariva TT HD PVRTO eemilMám s ním ty nejlepší zkušenosti. Vše chodí jak má, perfektní obraz v HD, ale i v SD, pochopitelně přes HDMI. HDD se zapíná jen při nahrávání a pak se zase uspí. Potěšilo mě perfektní vypínání přístroje po ukončení nahrávání. Chtěl jsem vyzkoušet EMU, ale nepřišel jsem na to, jak s DO. Poraď, když Ti to fachčí. |
Frantafan
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
![]() |