![]() |
|
Automatické přepnutí na HDMIMám Ferguson ariva 200, a plazmovou televizi Panasonic, dá se nějak nastavit že při spuštění se automaticky přepne na HDMI? Teď musím zapnout TV a zmáčknout AV.Inetfinder FST-202, Dreamsky 9300, Dreamsky 8080, Ferguson Ariva HD Combo, Toridal 55T.
|
Stanowi94
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 621 |
![]() |
|
Automatické přepnutí na HDMINa boku televize přdržet zmačknuté tlačítko -/V na DO asi 3x zmáčknout tlačítko AV.První položka Hotelový mod změnit na ONřádek pod ním vybrat příslušný vstup,který bude zapnut při zapnutí TV. |
vincent
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: Automatické přepnutí na HDMIBohužel to nejde já mám ten samý problem a pouze to lze přepínat přes AV, i když v návodu na Technisat HD8 je psáno že by to tak /automaticky/ mělo fungovat ale bohužel s Panasonicem to nechce spolupracovat, tento docela závažný problem není určitě jen u mne.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
RE: Automatické přepnutí na HDMIStanowi94: mohl bys me prosim napsat na mail Spy007@seznam.cz chtel bych se te na neco zeptat kolem Arivy 200 diky |
Spy
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
vincentTo by teoreticky mohlo fungovat zkusím to až mě drahá polovička pustí k tv,ale jak popisuješ tak musím nastavit při zapnutí tv příslušný vstup/hdmi/ale co nastane když se moje drahá polovička bude chtít dívat pouze na pozemní digitál?Tak by jí tam naskočilo nic, protože bude zapnut mod hdmi/satelit/.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
petr33Je to jediné řešení jak spínat nejpoužívanější HDMI vstup,při jiném vstupu nutno použít tlačítko AV. |
vincent
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: Automatické přepnutí na HDMITechnisat HD8 mi funguje s tv Panasonic dobře. Po zapnutí satu se automaticky zapne i tv a přepne na hdmi. Stejně to funguje i při vypnutí. |
TomOv
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE: Automatické přepnutí na HDMI- pokud vim, tak u Panasoniku automaticke prepinani funguje pouze u HDMI 1- pokud to nejde, tak vypnout TV uplne ze site, zapnout zdroj signalu, potom zapnout TV a ta se sama prepne na HDMI 1. Po vypnuti zdroje signalu se TV sama prepne zpet. Pote by to melo jiz fungovat bez problemu. Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
dík vincentDík, funguje to spolehlivě. |
cesarek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
vincentDík fuguje to ale jelikož je to nejpoužívanější zdroj/hdmi/tak sem rád protože kdysi jsem to řešil na hotline Panasonicu a tam řekli že to nelze.Tak sem to přepínal přes av.Je to paráda a na mod /hdmi2/kde je DK si to klidně přepnu což je cca4*týdně a to mi nevadí. R^O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: Automatické přepnutí na HDMItak jaký je ten pravý návod je jich tu několik.....mám stejný problém |
petr333
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Automatické přepnutí na HDMIAutomaticke prepinani funguje na jakykoli HDMI vstup, jen to zarizeni si jaksi o to musi umet rici... aneb HDMI CEC (treba PS3) |
PaJaSoft
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
RE: Automatické přepnutí na HDMIjj montaznik ma zase problem |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
petr333Tak jak napsal vincent to funguje.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: Automatické přepnutí na HDMIJo,jo,funguje to jak píše vincent. Díky za radu,dost mě to otravovalo. R^TV Samsung 7 Series (55),AV Receiver Yamaha RX-V861,CD Technics SL-PG400A
|
Peri
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 140 |
![]() |
|
@VincentGeniálne, mám už druhú plazmu Panasonic a ide mi na padesátku ale človek sa musí furt učit. Ešte raz díky, je to paráda. R^ |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
vincentchlapec zlaty, posielam ti basu piva do čiech... bolo to neprakticke prepinat rucne, dik za info |
Milaaano
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
Automatické přepnutí na HDMIJde to na každé plazmě od Panasonicu ? |
Benvas
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
Automatické přepnutí na HDMIPrima "vincent" chodí to i na PANASONICU LCD, moc dík R^ |
trebesak
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: Automatické přepnutí na HDMIIde to na 1OO percent u PV 80,PV 8OEA, PX 80EA...a rady C 10, X 10...ostatné treba vyskúšat. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
Automatické přepnutí na HDMIAhoj mám Panosonic TH-37PX8e asi 2 roky-FERGUSON 8800HD ale nedaří se mi podle návodu na tomto vláknu zprovoznit automatické přepínání HDMI poraťe jak na to dík. |
Benvas
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
RE: Automatické přepnutí na HDMIMam LCD TX-37LZD70F a funguje to paradne diky. |
lusamek
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 57 |
![]() |
|
![]() |