26.08.2009, 10:31.41 | |
Přijímač s PVRAhoj všem. Nedávno jsem tady řešil problém s dvd rekordérem, všichni mi radili, abych koupil raději sat přijímač s pvr. Mám 2 openboxy, tak musím něco k tomu, abych mohl sdílet, a vychází mi Dreamsky nebo Showbox?? Který bude lepší řešení?? Rád bych, aby se dalo nahrávat na disk nebo flešku a abych si mohl nahrát s cd na flašku film a mohl ho pustit. aby to umělo přehrávat divx. umí to měkterý z těchto dvou typů?? díky za rady ;) |
![]() aguero |
26.08.2009, 11:28.32 | |
RE: Přijímač s PVRnie je vela strojov ktore dokazu pokrem nahravania aj prehrat multimedialny subor (divx, h264....) Azbox to vie, ale ma zda sa ine muchy ...skoda |
![]() quix |
26.08.2009, 12:40.13 | |
RE: Přijímač s PVRaha, a kdybych to vyřešil přehrávačem dvd a sat. přijímačem, to by bylo asi lepší. tak v tom případě, který z těch dvou je lepší na nahrávání?? a co říkáte na tento dvd přehrávač?? http://www.datart.cz/katalog/DVD-prehravac-PHILIPS-DVP3380.htmlmám lcd philips, tak bych chtěl stejnou značku, případne je něco lepšího za ty peníze?? |
![]() aguero |
26.08.2009, 17:02.21 | |
RE: Přijímač s PVRPokial chces bezny lacny dvd player(iba dvd,avi,mp3,jpeg),tak philips je urcite dobrym kandidatom.Parkrat sa mi dostali od ludi s panasonicmi,toshibami,sony nekorektne napalene dvd video ako datovy disk,parkrat surovy mpeg2 a avi s fourc kodeku xvid,ktore im nehrali,no mne na filipoch no problem.A ked este mas aj tv od filipa,tak doporucujem.Konkretny typ nepoznam,ale nemal by byt problem.Ja som kupoval sice pred par rokmi a mal so sebou film v avi s fourc xvid(ked niekto poviete mazanice-ciastocne OK,ale dostanu sa k vam aj take filmy-na nete je kopec avi),tak plno playerov s tym malo problemy.Philipsy nie.A aj niektore lacne smejdy tiez OK. |
![]() Kasr |
26.08.2009, 19:53.29 | |
RE: Přijímač s PVRak vyuzivas "divxove" filmy, tak mysli na to ze trend dost rapidne smeruje od kontajneru AVI k MVK a je tam velky rozdiel v kvalite obrazu - 700mb AVI a 700mb MVK je 100 a 1 (teda presnejsie 1 a 100:) ..a neviem ci kolko DVD playerov zvlada prehravanie MVK suborov.. |
![]() quix |
26.08.2009, 22:03.39 | |
@quixMas pravdu,ze v kontejneri mkv môze byt video vo vyssej kvalite,kvôli moznosti pouzitia "lepsieho" kodeku.Ale aj v mkv môze byt xvid,alebo divx a kvalita je stejna.Takze-mkv,avi su kontejnery(podobny mkv-ohladom moznnsti pouzitia kodekov je mp4),xvid,divx,h264... su kodeky,tak nemiesaj pojmy s dojmami.Ale samozrejme je lepsie dvd player s podporou mkv,mp4,pripadne aj v hd rozliseni,ale tazajuci chce nieco lacne.@aquero-ohladom dreamsky a showbox je to zhruba najedno(az na cardshare u dreamsky). |
![]() Kasr |
26.08.2009, 22:11.45 | |
RE: Přijímač s PVRja som teda osobne nezazil vela mvk v ktorom by bol pouzity iny kodek ako h264 ...alebo inac: kto robi s xvid, divix skonci v drvivej vacsine v avi.basnik sa cca snazil upozornit na to ze hd kodeky su blizka buducnost majoritna, bolo by dobre na to mysliet pri kupe prehravaca multimedialneho obsahu... |
![]() quix |
26.08.2009, 22:25.56 | |
@quickLen tak pre zaujimavost existuje kodek 264,ktory je mozne pouzit aj v avi,aj v hd rozliseni,ale na nete je toho malo a podpora dvd playerov max tiez tie s mkv. |
![]() Kasr |
26.08.2009, 23:36.24 | |
RE: Přijímač s PVRKdyž přehrávač, tak Philips 5990, recenze zde :http://www.digilidi.cz/recenze-test-philips-5990-dvd-prehravac-s-usb |
![]() Děda Petr |
27.08.2009, 22:04.17 | |
RE: Přijímač s PVRpozri toto a neobanujes, mam ho doma vyse roka a nedal by som ho za nic, hlavne zoberies so sebou na dovolenku s malym hdd 2,5-kou so svojim archivom filmov a o vecery mas postarane http://www.softcom.cz/produkt/wd-tv-hd-media-player-usb/ prehravanie nahravok zo showboxu no problem - bez konverzie!!!! R^ R^ R^ |
![]() golfLC |