Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
26.08.2009, 09:19.35

Ferguson-Ariva-TT-HD-PVR-

Mám prosbu.Neví někdo jestli dobře funguje emu soft ARIVA_TT_HD-Hivion-11031F_Dík.
uživatel
fous
26.08.2009, 09:37.44

re.

na co EMU romsky*ani holansky stejně neumíš
uživatel
vaclavbrno
26.08.2009, 11:20.53

re:

ses nějak rozjel Václave...

umí standardní emu jako ostatní stroje nic víc, nic míň a dokonce AU
uživatel
Babui
26.08.2009, 16:18.48

RE: Ferguson-Ariva-TT-HD-PVR-

fous: Mame ho na testovani v redakci, tento soft tam dat nesel(jiny emu soft neexistuje), vyhodilo to error9 a vymalovano ... vypada to dalsi ferghnuson, usb flesky to nektere vubec nebere, nelze z nich aktualizovat, pouze pres rs232, ze by nekde v Koreji udelali chybu?
uživatel
007
26.08.2009, 17:32.24

maximálně v číně, ale to je fuk,
pokud tam lejete Hivion, tak máte jiné ID a také se tak k tomu stroji musíte chovat, potom Vám vše i na testech pojede...
uživatel
Babui
26.08.2009, 18:04.23

teď jsem si všimnul jak jste zprznil značku, když jsem to četl přešel jsem to jako překlep...
Tak se na to vykašlete, když nevíte , která bije
uživatel
Babui
26.08.2009, 19:55.16

No hlavne, ze to vedi ve Znojme :-)) Zmena hlavicky, no to zase neni nic svetoborneho, takhle uz se pajcovaly, kde jake cerepy. Ale ten soft prinasi stejne jen emu a nas nelegalni prijem nezajima, dulezite je v jakem stavu se dostava k zakaznikovi. Zadna hlavicka vsak neovlivni, jestli pristroj vidi nebo ne flash disk a mame jich tu dost, coz je dost silne minus ...
uživatel
007
26.08.2009, 20:07.43

nejedná se o změnu hlavičky jako u legendárních řad AF, ale o změnu ID stroje určené pro UK a USA.
Když Vás emu nezajímá, tak nevím proč čtenáři takto nesmyslně odpovídáte,(jiný-nesprávný soft Vám píše error 9) když se ptá na alternativní soft, k zákazníkovi se vždy dodává s továrním softem, který dle info pracuje bez jakýkoliv potíží.
Tato uspěšná značka (Polsko, Rakousko, Německo, fungovaní češi a slováci)) je velmi populární, ale pro Vás zřejmě bude vždy cerepem (mimochodem nevím co to je)
uživatel
Babui
26.08.2009, 20:10.27

Oprava: ne fungovaní, ale fundovaní
uživatel
Babui
26.08.2009, 20:29.26

Podle kterych info pracuje vse bez obtizi ?? Na to uz se v redakci tesime, jak vse pojede bez obtizi, zacalo to tema fleskama ... a ze ventilacni otvory chybi nad HDD a zachranit to ma hlucny ventilator. No super. "Legendarni" cerepova rada AF stale pekne za h*vno. ID nebo hlavicka FW je slovickareni ... u Topfiledu je prave zmena hlavicky zmena ID, kvuli regionu ...
uživatel
007
26.08.2009, 20:41.24

no to bychom tady asi byli do rána a na ČT1 běží skvělý Donutil
PS: na nachtfalku klukům běží vše OK...
Kdybych nebyl odpůrce jakýchsi HDD, příprav na HDD, či PVR, dávno bych měl tuto předraženou Arivu TT na testech, ale zatím to nemá smysl.
K modelu "AF" tedy jestli to má smysl vůbec psát:
V té době byl pouze Mascom a výše uvedená řada s přehledným menu tenkrát rychlým procesorem a skvělou editací a o podpoře ani nemluvím.
Dobrou noc
uživatel
Babui
27.08.2009, 12:42.05

No tak jen pro info ctenarum ten emu soft je "super", az na to ze nelze se vratit zpet, aspon tak to nemci pisi (sat-ulc.eu/ulc/), velka diskuse teda tam neni, ale mozna jsem slepy ...
uživatel
007
28.08.2009, 08:55.58

určitě se dá "vyčistit", že tam půjde nahrát původní tedy tovární firmware
uživatel
Babui
24.09.2009, 22:44.13

Ariva TT HD - EMU FW

Mám trošku problém s Arivou TT HD , mám tam FW SAF0247-Hivion-11040F.sgn , ale po emulaci není ani vidu ani slechu , nebo jen nevím jak se aktivuje. Flashnout to šlo v pohodě narozdíl od ARIVA_TT_HD-Hivion-11031F_emu.sgn , neporadil by někdo jak zapnout EMU, pokud je to vůbec EMU firmware v 11040F a nebo jak flashnout Arivu tím 11031F ?
Díky
uživatel
TBlack
16.02.2010, 14:29.27

Ferguson-Ariva-TT-HD-PVR

Připojil bych se k dotazu TBlack_a
Může někdo poradit?
Mimochodem je nový EMU FW - ArivaTT-H-11074D, vyzkoušel již někdo zkušený a poradil by, nebo všichni učení spadli z nebe?
uživatel
Frantafan
18.02.2010, 14:23.30

Ferguson-Ariva-TT-HD-PVR

To TBlack.
Už je Ariva TT 11.07.5F, která chodí velice dobře. Jinak: menu - další - DO 1234, ale nestojí to za námahu pokračovat, teda pokud máš CSlink, nebo Skylink kartu. Ariva TT HD umí výborně upscaling, takže i SD se s D... TV vůbec nedá srovnávat a sprortovní pořady, jako hokej na HD je prostě paráda. Záleží pochopitelně taky na TV tedy Full HD s krátkou odezvou.
uživatel
Frantafan
18.02.2010, 16:59.03

Ferguson-Ariva-TT-HD-PVR

To Babui - S ohledem na Tvé zkušenosti a reakce v diskuzích Tě jako lajk považuji za odborníka.
15.8.2009 jsi dělal recenzi na Ariva HD combo, která sice není tak fundovaná jako jsou recenze od Ing. Martina Švehlíka, nicméně dobrá. Pak ale nerozumím tomuto "Kdybych nebyl odpůrce jakýchsi HDD, příprav na HDD, či PVR, dávno bych měl tuto předraženou Arivu TT na testech, ale zatím to nemá smysl."
Nevím sice do znamená u Ariva-TT-HD-PVR to "TT", ale jedná se o dvoutunerový HDTV sat. přijímač s 250 G vestavěným HDD za 10 kKč. Je to předražené v porovnání s konkurencí? Na rozdíl od HD comba má slušné OSD, stejně kvalitní obraz, praktické EPG, bezproblémové nahrávání 2 HD programů současně v SD umí PIP a mnohem víc. DO není zrovna ergonomické, ale citlivé ve velkém rozsahu i na dálku cca 5m. Oba přístroje jsem měl doma na porovnání. Napiš recenzi.
uživatel
Frantafan