Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
25.08.2009, 21:43.54

diablo 2.3 nenabehne

dobry den

kupil som diablo 2.3 s programatorom cas3+

uz hned pri prvom vlozeni mal problem nabehnut ale asi na treti krat sa podarilo natiahnut UW1.29 ktory potrebujem pre stryka na HUMAX icord

islo asi 10 minut a vypol sa prijimac

vytiahnem diablo dam do programatora a stale comm. problem a potom no CAM inserted pise

asi na 10 pokus vypinania a zapinania programtora sa mi podarilo format a natiahnutie softu

opat islo asi 15 minut a uz zas nejde a nejde mi ani nahodit soft uz

je to na reklamaciu?

vymenia mi ho?

ma niekto skusenosti?

existuje nejaky zachranny postup na ozivenie diabla?
uživatel
batman
25.08.2009, 22:19.23

RE: diablo 2.3 nenabehne

navštív abforum a tam najdeš potrebné veci R^
uživatel
mat
25.08.2009, 23:18.27

V Humax Icordu má prý být Diablo zasunuto v horním CI slotu.
A proč nepoužiješ UW 181 ? Šlape dobře...
uživatel
Děda Petr
26.08.2009, 00:05.12

humax icord

pocul som ze s icordom ide IBA 1.29 a starsie!
nie je to tak?
ma niekto skusenosti s tym?

inak problem nenabehovania som poriesil! kontakty citacky skratovali Diablo, strcil som tam staru kartu zliav stavebne sp. :) a bezi ako hodinky
uživatel
batman
26.08.2009, 00:26.04

Prima, tak teď můžeš vyzkoušet i novější UW...., potom zde napiš, jak to dopadlo...
uživatel
Děda Petr
26.08.2009, 07:35.37

nemozem - ma niekto humax icord?

ten humax tu totiz nemam, musim vediet ze to pojde, lebo ho davam strykovi a on ho berie so sebou do zahranicia na rok :)

a sam ho asi nepreprogramuje keby nesiel :(

taze ma niekto fyzicky humax icord s diablom?

ktory UW vam tam bezi?

co som cital novsi ako 1.29 nejde s humaxom ;(
uživatel
batman
26.08.2009, 08:02.52

mám icord s diablem a včera jsem to tu řešil stačí si přečíst článek Pro opravdové profesionály. jinak rozsáhlou diskuzi o icordu máš zde
http://www.cssf.cz/showthread.php?t=30455

jinak Icord má s diablem trochu problém, nemá cenu tam dávat novejší UW než je 1.29, takže tam dej bud UW 1.29 nebo třeba poslední stealth 2.54. pak to s aktuálním keys musí jet. taky by bylo dobrý napsat jaký balík chceš s diablem otevřít! co se týká funkčností obou slotů tam u novejších modelů ten problém již není a pro starší icordy, kde ten problém byl stačilo nahrát nový FW do icordu. koukni jaký tam máš a dej vědět aktuální FW je 1.00.17
uživatel
Dan_zx12r
26.08.2009, 08:14.37

cital som

vdaka Dan

pred asi tyzdnom som cital asi vsetko co som na webe o tom nasiel aj tu

len sa tu niekto ozval ze preco nedas novsi, ze by to malo ist

tak som len pisal ci nie je nejaka novinka :)

ze keby to mal niekto funkcne s novsim UW tak to prehram teraz, lebo najskor bude moznost asi o rok, ale ked tvrdis ze to s novsim nejde necham to uz tak, pre istotu

vdaka za rady

HLAVNE je ze som prisiel na to preco to diablo neslo! kontakty citacky skratovane - staci vlozit hocijaku staru kartu co doma mate ;) ci uz platobnu (cipom dole ak ma) alebo hociaku inu

tato rada este mozno mnohych zachrani :)
uživatel
batman
26.08.2009, 08:36.38

je škoda že má tenhle super receiver s diablem problémy ale snad se to v dohledné době nějak vyřeší...a oba sloty ti fungují dobře?
uživatel
Dan_zx12r
26.08.2009, 09:46.36

Toto zde,co tu řešíte,se nechá vyřešit jednoduše"Přezkoušet" a vzít to pěkně od podlahy.Nějak se mě nechce věřit,že v Ďáblu by nešli vyšší verze,ale UW181 je ideální pro jednoduchý modul REV 2.3(formát,i více krát a pak to tam narvat.Někdy si postaví hlavu a dělá problémy).
uživatel
zzaner
26.08.2009, 09:56.10

zzaner

Tím to není,už se to tu přebíralo,!!!!!!!!Je potřeba do jejich přístroje takový SW,aby spolupracoval s diablem tak jak u Octagonu,Vantage, Fergusona atd.Není patříčná souhra mezi SW přístroje a SW diabla,když to diablo dají do jiného přístroje s UW181 ,s data a keys biny,tak to bude všechno makat.
uživatel
hery
26.08.2009, 09:58.29

no nechci se hádat ale zkoušel jsem dobrých 20 UW do diabla ale vůbec to nejde pak tam dám starý UW 1.29 a jde to, tak se mi nezdá že bych dělal někde chybu navíc jak napsal včera misut když si dáš do googlu icord a diablo tak ti vyjede spousta odkazů na zahraniční fora, kde maji stejný problém od UW 1.30 to nejede ale pokud máš nějaký nápad rád to vyzkouším a pokud to pojede budeš mít můj vřelý dík!!! jinak ve včerejším příspěvku to celkem rozumně vysvětlil hery...ale jak píšu nebráním se žádným myšlenkám a pokusům jak tento problém vyřešit, takže pokud máš nápad jak to rozchodit sem jedno ucho...nebo :)))jesli máš kontakt na tvůrce UW tak bych ho uvítal a požádal je o radu :)))
uživatel
Dan_zx12r
26.08.2009, 10:07.11

Dan_zx12r

tady to nevyřešíš,jistě sis přečetl jaké problémy /Icord a Diablo / spolu mají.Musí to vyřešit tvůrci SW Icordu,jak jsme to udělali u Octagonu.Ale kde jsou stránky tvůrců nevím.NA diablo ti odkaz dám,ale bude to Rv .Popsal ti to Hery včera
uživatel
misut
26.08.2009, 10:10.41

Dan_zx12r

dej email a pošlu Ti na zkoužku jedno diablo,které jsem měl trochu upravené,je to sice verze 2.2 ale maká na tom vše jak na verzi 2.3/bude nahrané připravené pouze ho tam strčíš,/jede na něm i CANÁL HOLLAND v irdetu2/za zkoušku to nic nedáš,jenom bude o poznatek více,jak pro Tebe tak pro mě./mám těch modulů tady více.
uživatel
hery
26.08.2009, 10:16.45

to by bylo super, určitě to hned zkusím

Dan-hs@seznam.cz
uživatel
Dan_zx12r