Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
22.08.2009, 22:02.43

UPC Digital KE kabel

Dobry, rodicia maju kabel UPC rozsirenu ponuku (nie MMDS). Docital som sa ze idu vymenit Primu za Doma. Nasi vsak pozeraju velmi vela Primu, zatila nechajme bokom ine drahe riesenia ako DVB-S a iny operator, su zaviazany asi na rok a pol este.

Mam doma vsak nepouzivany DVB-C prijimac od S-teamu original, ktory ide do PC, normalny legalny prijem.

Rozmyslal som skusit naladit free programy z UPC Digital u nich ale bezuspesne, ten prijimac totiz ked nezadate presne frekvencie, bitrate, typ QAM, tak NIC automaticky nenaladia - chyba vyrobku ci co.

Takze PROSIM ak mate niekto UPC digital a programy, ktore idu aj bez karty (nie su kodovane), mala by ist nejaka zakladna ponuka.

Nanapise mi niekto PROSIM na akej je to frekvencii a s akym bitrate - 6111/6875/6895/6900[MS/s] ci ine?

VDAKA
uživatel
batman
22.08.2009, 23:01.48

RE: UPC Digital KE kabel

S anténou na S-Team nenaladíš UPC v DVB-C .... FTA išla len TA3,ked som ich pred pár mesiacmi skenoval
uživatel
Satmaster
22.08.2009, 23:05.19

U mě doma TV Prima:
frekvence-658Mhz
modulace-64QAM
SR-6900
VideoPID-6401
AudioPID-6411
PCR PID-6401
Ale asi v každém městě tyto parametry budou jiné.
uživatel
jito
23.08.2009, 09:10.32

to Satmaster

nehovoril som o antene! hovoril som o DVB-C prijimaci

vdak jito, ale kazde mesto to zvykne mat ine, dufam sa ozve niekto z Kosic - a odkial si ty?

keby niekto kto ma UPC rozsireny subor kabel, napisal ci tam chytil aj dvb-c aspon fta programy

je totiz mozne ze kym si nekupis upc digital aspon basic ti ich tam vobec nepustia

ale kto vie, ved okrem zakladu su vsetky kodovane, tk mozno zaklad pustaju

ozve sa niekto z ke?

VDAKA
ps: tuzime len zachovat si Primu, nic viac, sme normalny platiaci zakaznici
uživatel
batman
23.08.2009, 09:28.02

RE: UPC Digital

FTA:stv1,stv2,markíza,joj,ta3,tv noe,tv lux / celé Slovensko má rovnakú ponuku UPC digital /
uživatel
simi
23.08.2009, 10:05.01

takze Prima tam nie je :(
a ide to aj ked je iba rozsirena analogova ponuka?
neh si to aspon skusim naladit?
da mi niekto tu frekvenciu a bitrate?
uživatel
batman