16.08.2009, 20:46.02 | |
ČT HD testovací distribuce už zitraTak zítra by měli zpustit neveřejný test na 23.5E |
![]() Saták1 |
16.08.2009, 20:46.56 | |
RE: ČT HD testovací distribuce už zitrahttps://www.parabola.cz/zpravicky/10168/ct1-hd-prvni-satelitni-testy-v-pristim-tydnu/ |
![]() redakce |
16.08.2009, 20:56.26 | |
RE: ČT HD testovací distribuce už zitraaspoň konečně přestane ta přehnaná kritika free-HD programů. si pustí na VIP kartě upscalovanýho fantomase a bude od nich pokoj :laughing: |
![]() vortimond |
16.08.2009, 22:22.29 | |
RE: ČT HD testovací distribuce už zitraVortimonde, nepřekrucuj.Držme fakta. Na dobrých displejích je prostě vidět rozdíl 1080i proti vysílaným 720p. A ti sousední Němci toho na HD vysílají také snad 85 % přepočítávaného SD, takže to ještě půl roku v pohodě vydržíme. Před rokem se nám o něčem takovém ani nesnilo, to uznejme ;) |
![]() Nervoš |
16.08.2009, 22:43.24 | |
RE: ČT HD testovací distribuce už zitrapro mě je každá kvalitní free stanice (nejenom HD) něco jako koncentrovaný dobro |
![]() vortimond |
17.08.2009, 08:59.45 | |
RE: ČT HD testovací distribuce už zitraZadarmo není nic.To si jenom jistá část společnosti představuje, že něco je zadax. Ani televize FTA není zadarmo. Někdo to zaplatit musí. Koncesionář, reklama, stát, prostě něco někdo platí. Pokud ty neplatíš nic a máš z toho radost, že nic neplatíš, pak je to stejné, jakobys chodil sousedovi na hrušky přes plot a měl z toho radost. Dětem se to obvykle v pohodě odpouští. |
![]() Antonín |
17.08.2009, 09:24.13 | |
RE: ČT HD testovací distribuce už zitramě na těch FTA programech nefascinuje to, že jsou ZADARMO, takovej žebrák zase nejsem, ale spíš to, že se na ně může dívat celá evropa, já si myslím, že je to na satelitním příjmu to vůbec nejzajímavější |
![]() vortimond |
17.08.2009, 10:27.47 | |
RE: ČT HD testovací distribuce už zitraa to tvoje přirovnání s těma kradenýma hruškama :)) no ... myslím, že je úplně mimo |
![]() vortimond |
17.08.2009, 10:51.01 | |
RE: ČT HD testovací distribuce už zitraNaopak, mně se přirovnání s hruškama líbí. FTA, tedy ty hrušky, ze sousedovy hrušně spadlé přes plot na moji zahradu jsou moje.Soused neopředpokládá, že bych mu je sbíral a odevzdával. |
![]() Nervoš |
17.08.2009, 10:58.10 | |
RE: ČT HD testovací distribuce už zitrajenže v tomhle případě spíš ten soused k tobě nějakou tu hrušku občas hodí :)) což některý lidi můžou považovat až za drzost. a nebo ne, to záleží na tom vztahu k tomu sousedovi. |
![]() vortimond |
17.08.2009, 12:25.27 | |
RE: ČT HD testovací distribuce už zitraPlatí to ta reklama,na kterou se já musím(nebo nemusím dívat) |
![]() ALEXCZ |
17.08.2009, 14:51.19 | |
RE: ČT HD testovací distribuce už zitraNervoši, s těma hruškama se to má tak, že jsou majetkem souseda, i když spadnou za plot. Fakt.Není to tak, že co není přibité, nebo zamčené, se dá užívat...to je taková brazilská logika. Vortimonde, i přenosy ARD do celé Evropy někdo musí zaplatit. Není to zadarmo. A není to úplně férové chtít po někom, aby se mne něco platil...tak s tím lisovaným dobrem to zase není tak úplně bezpochybné. There is no lunch for free... Bylo by možná férové, kdyby se ustanovila evropská televizní daň, ze které by se platily FTA přenosy pro celou Evropu, a byly by evropské stanice, s mnohojazyčným doprovodem, ale ani toto není zadarmo. Evropská daň by znamenala ztrátu státnosti pro všechny evropské země. A není tak úplně jasné, že by evropská federace v nějaké podobě byla výhodná pro všechny. Je dost dobře možné, že některé regiony by skončily jako Indiáni v Americe. Což je otázak, jestli je dobře, nebo špatně. Vždycky je to něco za něco. Máme FTA ARD? Ale Němci to musí zaplatit, abychom se my mohli zadarmo koukat. Jeden každý Němec to lepí za nás. |
![]() Antonín |
17.08.2009, 15:21.17 | |
RE: ČT HD testovací distribuce už zitraAntoníne, soused Němec nám ARD a ZDF neposílá zdarma, abychom se na to mohli my češi dívat, spíš to vysílá, aby Němci měli přístup k německým programům ať jsou kdekoliv v Evropě.A právě pestrost a bohatost jejich programů je důvodem, proč na to koukaj i neněmci. Pak je to šíření jejich kultury po Evropě to asi v jejich velikášském myšlení rádi zaplatěj. Jiná je asi situace u nás. Pochybuji, že i kdyby naše programy ukončily kódování, že by byla v zahraničí nějaká jejich sledovanost, která by stála za úvahu. Jsem rád za německé volné programy. |
![]() Nervoš |
17.08.2009, 16:01.21 | |
RE: ČT HD testovací distribuce už zitraAntonínovi to vadí, že na to čumí celá evropa, ale od žádnýho němce jsem nikdy nečetl, že by mu to jejich FTA vysílání vadilo, takže asi tak :)) těm je to naprosto jedno. |
![]() vortimond |
17.08.2009, 16:39.35 | |
RE: ČT HD testovací distribuce už zitraČT1 HD už šlape několik měsíců v DVB-T je to paráda, akorat rozlišení obrazu by u všech programů mělo být 16:9, takhle jsou některé programy z černými pruhy postranách což neni moc dobré |
![]() fpsfps |
17.08.2009, 17:06.46 | |
RE: ČT HD testovací distribuce už zitraMně to chlapci nevadí vůbec.Taky se koukám. Nemyslím, že bych kdy napsal, že mi to vadí, tak prosím neurčujte za mne, co mi vadí a co ne. Jenom vím, že nic není zadarmo. A že není žádné koncentrované dobro...snad kromě pohádek. |
![]() Antonín |
17.08.2009, 17:17.36 | |
RE: ČT HD testovací distribuce už zitrajá jsem taky napsal, že PRO MĚ je to koncentrovaný dobro. protože na ten nova hd paket od skylinku bych se fakt nedíval ani zadarmo, jedině kdybych byl sportovní maniak, což nejsem. |
![]() vortimond |
18.08.2009, 08:34.42 | |
RE: ČT HD testovací distribuce už zitraZatim asi nic, nebo ze by jiny transporder? |
![]() flukes |
18.08.2009, 08:38.18 | |
RE: ČT HD testovací distribuce už zitraevropska dan - svetova dan - NEW WORLD ORDER???dan z paliv, dan z cestovania, dan z plastov - NEW WORLD ORDER??? |
![]() losparabo |
18.08.2009, 08:45.14 | |
RE: ČT HD testovací distribuce už zitraPřesně to jsem měl na mysli, losparabo.Koncentrované dobro... |
![]() Antonín |
18.08.2009, 10:34.20 | |
RE: ČT HD testovací distribuce už zitraKdy myslíte, že to tam dají? |
![]() Bob24 |
18.08.2009, 10:46.37 | |
RE: ČT HD testovací distribuce už zitraKradené ovoce chutná nejlépe.A nermusí být od souseda , ale klidně ji z vedlejší dědiny :8) :))) |
![]() havana71 |