28.07.2009, 19:00.59 | |
To: Hujer a 007 popripade dalsi s kartou TNT SatZdravim pani,pred viac ako mesiacom tu bola diskusia o francuzskej karte TNT Sat. Vtedy sme sa tu bavili o jej kompatibilite s modulmy a prijimacmi, kedze boli dohady o jej prevadzkovani v inom boxe nez je zvycajne dodavany (STRONG SRT 6420 a pod). Vie mi niekto uz z osobnych skusenosti povedat na com to ozaj bezi (vratane upadate)? V uvahy by prichadzali moduly origo Viacess Red, T-Rex, Diablo 2.3 (napln UW,Stealth alebo orizon 1.0 http://www.sat-television.com/showthread.php?t=82060 , apopripade Humax 5xxx s Viacess citackou. Vdaka za kazdy podnet a skusenost. Sato R^ |
![]() sato |
28.07.2009, 20:13.33 | |
RE: To: Hujer a 007 popripade dalsi s kartou T...Já ji jen pro 007 zprostředkoval, ale tohle mi napsal, cituji: "Cau, tak karta je doma a jede jako drak !! Sparovani zadne neni, pouziva se jen QEV, takze to jede jen s necim, napr. s newcs 1.66 a i tam je maly bug, ktery se me ale podarilo obejit." |
![]() Hujer |
28.07.2009, 20:18.44 | |
TNT SatVdaka za reakciu. Chcem sa ale spytat, ci nahodou nemas moznost vyskusat kartu s mnou spominanymi modulmi, popripade prijimacom. Dream k dispozicii nemam :(, ale vsetko ostatne by k dispozicii bolo. Momentalne je set za dost zaujimavu cenu a jazyk navyse sa vzdy zide (hoci stale uprednostnujem anglinu).Ten ich Strong sa mi nechce pouzivat ;P . Vdaka. |
![]() sato |
28.07.2009, 20:51.51 | |
RE: To: Hujer a 007 popripade dalsi s kartou T...Ne, to opravdu budeš muset počkat, až se ozve 007 - já tu kartu nemám. ani jsem ji neměl v ruce. |
![]() Hujer |
28.07.2009, 23:05.46 | |
pre 007Dufam ze sa ozve. Odkedy tu nie je adminom, tak som ho tu nevidel. Pockam, vsak nic ine mi neostava a ako vidno, nik tento balik neprijima. Skoda :(Ked to uz citas 007, tak mi daj vediet ake su tvoje skusenosti. Mnohokrat vdaka. Sato |
![]() sato |