28.07.2009, 15:40.12 | |
Kabely UPCAhoj,mám dotaz na odstranění kabelů od Upc ve svém obývacím pokoji.Asi před 15 rokama když ještě byl byt ve vlastnictví města nám zavedlo Upc kab. televizi v celém paneláku.Před 10 lety jsem byt koupil a asi před 3 lety jsem zrušil kabelovou televizi.Chtěl bych nyní kabely,který vedou přes můj obývák o patro výš k sousedům z důvodu rekonstrukce bytu odstranit.Ve smlouvě,kterou jsem měl jako uživatel kabelovky se o zachování a vedení kabelů přes byt nic nepíše.Mám teda právo na jejich odstranění? Díky |
![]() slava68 |
28.07.2009, 15:59.06 | |
RE: Kabely UPCNeviem ci sa ti tu vyjadri nejaky pravnik,ale preco u vas nazapajali kazdy byt solo z chodby?To aj ostatne byty su tak napojene z bytu do bytu?Podla mna nemaju co ist kable cez byt 3-tej osoby,navyse nezakaznika UPC.Pokial je to v celom dome,budu este problemy.Ak len u teba tak to domrvili pri montazi,upozorni na to UPC a suseda a potom zrus ked sa nic nebude diat.To je moj nazor,mozno sa mylim,ale je to cudne :bigeyes: |
![]() liquere |
28.07.2009, 16:51.50 | |
RE: Kabely UPCAhoj pamatuj je to velmi ošemetné byt je sice tvuj ale kabel je ve vlastnictví UPC pokud ho odstřihneš mužeš mít problém.Pokus se snima dohodnout možná že budeš mít štěstí.Ale spíš si myslím že ti řeknou že to jinak řešit nejde a budeš je tam muset nechat a nebo na vlastní náklady táhnout jinde. |
![]() kdoporadi |
28.07.2009, 16:55.11 | |
RE: Kabely UPCmaximálně ustřihneš ty učastníky co bydlí nad tebou nebo i pod tebou. Budou si pak stěžovat na UPC že jim to nehraje. Dobrejma měřícíma přístrojema se sice dá zjistit kde jsou ty kabely přerušené ale k tobě domu se nedostanou tak budou muset vymyslet náhradní cestu. |
![]() Modřina |
28.07.2009, 16:55.21 | |
RE: Kabely UPCTy kabely jsou vedený od 1 až do 4 patra přes obýváky. |
![]() slava68 |
28.07.2009, 17:29.38 | |
RE: Kabely UPCMožná je to podobná situace. Chtěl jsem na svém domě udělat novou fasádu, bylo tam ale hlavní vedení Telekomu pro celou ulici. Tak jsem jim to jen oznámil. Přijeli a vyřešili si to jinak. |
![]() visper |
28.07.2009, 18:45.52 | |
RE: Kabely UPCbuď to natáhnou jinudy,nebo máš právo vybírat nájem za kabely vedené ve tvém majetku |
![]() pierrepetr |
28.07.2009, 19:31.16 | |
RE: Kabely UPCNejlepsi je kontaktovat UPC a domluvit se.Jinak podle mne se jedna o obecne prospesne zarizeni a i kdyz ma clovek koupenytak kabely jsou majetkem UPC.Delali jsme rekonstrukci v jednom meste ve strednich cechach a v jednom z v chodu se vsichni odhlasili od kabelovky.A rozvod kabelovky pouzili pro DVB-T. Upc dalo prikaz na totalni demontaz kabelu,list na chodbach a privodech.Tvrdili,ze nas nepusti a proto UPC vystavilo fa na kabely a listy.Pokud by to vchod nezaplatil tak hrozili exekuci na majetek majitelu bytu.Takze asi je lepsi je kontaktovat a domluvit se nebo pockat na prip. rekonstrukci. |
![]() Fanyn |