08.07.2009, 23:13.23 | |
Certifikát od EMP CENTAURIMá tady někdo tento certifikát? Zajímá mě kde se školí, jak dlouho to trvá, kolik to stojí a jestli díky tomu certifikátu máte nějaké výhody. |
![]() netace |
08.07.2009, 23:25.21 | |
RE: Certifikát od EMP CENTAURIco na tom chceš školit? |
![]() pierrepetr |
08.07.2009, 23:39.56 | |
RE: Certifikát od EMP CENTAURIPřed chvílí jsem četl jejich katalog, tak mě to zajímá, k čemu je to dobrý. Je mi 30 a rád se přiučím nové věci a kór, když je potom nějaký osvědčení, nebo certifikát. V dnešní době je dobrý mít hodně papírů na cokoliv, člověk nikdy neví kdy se mu bude hodit jaký papír. |
![]() netace |
09.07.2009, 00:43.08 | |
RE: Certifikát od EMP CENTAURIdnes je rozhodující cena versus kvalita,taky známosti,dobré jméno firmy,papíry se dají sfalšovat,mávat papírem u společenství vlastníků,kterým jde o STA to je poslední věc,podle papírů výběrové řízení dělá jen de.bil,školení je jen další zisk školitelů |
![]() pierrepetr |
09.07.2009, 04:54.39 | |
RE: Certifikát od EMP CENTAURITak si do Klatov zavolej.Osobně by mně to docela zajímalo.Ne kvuli certifikátu, ale obecně. |
![]() Saxon |
09.07.2009, 06:48.32 | |
re:Obecně mne to také zajímá,ale více zakázek pak nečekej.Nebo to budeš mít někde v reklamě,nebo na netu uvedeno vlastnictví tohoto papírku?Rozhoduje dobré jméno,servis a přiměřená cena.Příklad:dělám jedno STA u kamaráda,normálně je neberu,ale tady jsem to vzhledem k tomu,že mě dělá třetí ruku vzal.Mám to celé ve Schwaigeru,něco mě z toho také zůstane a stejně jsem o dost levnější.Schválně se podívejte jak některé profi firmy,co mají na vše spoustu papírů dělají,co tam narvou za drek a kvalitu práce. |
![]() lubbik |
09.07.2009, 07:46.25 | |
RE: Certifikát od EMP CENTAURIno a taky jsou bastliri ,kteri to udelaji o dost levneji a z levnejsiho materialu ,co dlouho nevydrzi o parametrech co ma zarizeni mit ani nemluve. |
![]() maly mike |