Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
09.03.2009, 10:13.21

Markíza + TV JOJ

Mám tarif Standatd CZ bez omezení a Géčko, které jsem měl na 6 měsíců s platností do konce února a před vypršením platnosti jsem ho prodloužil o další 4 měsíce. A najednou mi přestala jít Markíza, TV JOJ a slovenská 3. Všechny tyto tři programy mi před tím normálně šly. Je chyba v zápisech na kartu nebo u mě? Díky za Vaše rady.
uživatel
Lindros
09.03.2009, 10:22.21

RE: Markíza + TV JOJ

Tyto dva slovenské programy vysílali z důvody nějakého technického problému na straně provozovatele, kdy už to konečně lidi pochopí? Na Slovensku také nemají zdarma naší Primu či Novu. Buďte rádi, že to pár týdnů šlo volně. :8)
uživatel
Dejf
09.03.2009, 10:27.35

a pořád jde pokud lidi si nekoupí Géčko, na 2 kartách jsem takle našel navíc F&H
uživatel
netace
09.03.2009, 12:13.14

Souhlas s Dejfem Pokud jsem měl Géčko promo SK programy jely Jakmile jsem si ho prodloužil nastala tma
uživatel
jackino
09.03.2009, 12:29.56

U mne jede komplet CZ+SK cca 3 týdny po přepnutí na SK region. Géčko jsem předlatil už dřív až do konce května. Jsem zvědav, co se stane při dalším prodloužení a jak se bude choval Cool.
uživatel
Chercheur
09.03.2009, 12:41.52

dejf

opravim ta , na skylinku je PRIMA v zakladnom subore ,natrvalo bez akehokolvek priplatku. len novy tam niesu
uživatel
viliamko