Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
09.03.2009, 09:54.14

Analogovy prijimac

nasiel som doma stary analogovy prijimac znacky...ProVision....este z roku 1993,zapojil som ho pre rodicov aby mali co pozerat aspon z Astry na 19,2E a necakal som ze tam je este tolko kanalov,ale problem je v tom ze neviem najst k nemu dialkovy ovladac,je nejaky v dnesnej dobe univerzalny co by na tom este islo aspon prepinanie kanalov???? a funguje ako masinka,bez problemov na to kolko ma rokov som naozaj prekvapeny.....to boli casi......dik za odpoved...
uživatel
Dano
09.03.2009, 10:30.32

RE: Analogovy prijimac

ja som mal nedavno podobny problem mam primač ale nemam k nemu dialkač kupil som univerzalne na ktorom boli aj kody pre môj primač ale neide to ani tak, poradili mi že treba kupiť samoučiace sa dialkove: cena asi 50euro a za tolko kupiš takmer primač ...tak si potom vyber R^ ;P
uživatel
par32
09.03.2009, 12:02.02

RE: Analogovy prijimac

Mal som tiež niekedy analog,pre zaujimavosť som vyhľadal na URC,našlo mi to pod kodom 821.Skuste vyskušať kody od 800-850/medzitým ešte dva iné typy šli na kody nad 800/.Pri kupe vyskušajte či berie také vysoké kody,pri súčastnom pridržaní sat-set po vložení čísla v tomto rozmedzí by mala ledka zhasnúť.Podotýkam ešte,že ide o najjednoduchšie DO na tri čísla,kde vám pinpong pri kúpe priloží balík fusaklí :))) :8)
uživatel
TOMO03
09.03.2009, 16:04.33

Re: Analogovy prijimac

Tento problem som mal aj ja, mam Strong 500. Kupil som v Lidli univerzalne "uciace sa" dialkove za cca 8 - 10 euro, naucil ho podla popisu a zakladne funkcie s nim chodia (zap - vyp, prepinanie kanalov,... ).
uživatel
marthy
09.03.2009, 20:33.28

Remote control

Teraz ho maju v lidli za 9 Eur.
uživatel
Kasr