09.03.2009, 09:21.11 | |
Neviem sa rozhodnúť.Flexbox 890 alebo Optibox TSCX PVR ready? Ide mi hlavne o Digi TV, na ktorý prijmač je lepsia podpora.Diky |
![]() vile |
09.03.2009, 10:36.47 | |
Nejlepší podporaje na přijímače dodávané firmou DigiTV přímo se službou.Automatický upgrade klíčů přímo na kartu, za směšných 260K měsíčně, naprosto bez jakýchkoliv starostí. Z hledisky kvality není rozdílu, na čem nabídku sleduješ. Uvažovat rozumně - Emu je nutné považovat za jakýsi momentální bonus ve vlastnostech přijímače, spíše zajímavost pro zábavu, nikoliv rozhodující parametr při koupi přijímače. Stavět dlouhodobě na černém přijmu platformy určene pro tuto lokalitu opravdu není vhodné. |
![]() Zorbas |
09.03.2009, 10:47.37 | |
RE: Neviem sa rozhodnúť.Diky za odpoved, ale moja otazka znela trochu inac. |
![]() vile |
09.03.2009, 11:01.31 | |
V tom případěPokud trváš na tom, že budeš zlodějem, pák zmíněná platforma funguje na úplně všech strojích, které mají emulační funkci. V okamžiku, kdy provider udělá kroky pro lepší zabezpečení svého produktu (za rok? za týden?), pak to na úplně všech strojích už nepůjde. Takže si kup, co chceš |
![]() Zorbas |
09.03.2009, 11:03.27 | |
RE: Neviem sa rozhodnúť.zorbas ti radi dobre :emu je len dočasny bonus ,mal by si si stanoviť ine kriteria pri vybere toho čo chceš kupiť |
![]() par32 |
09.03.2009, 11:27.21 | |
RE: Neviem sa rozhodnúť.Ano, dočasný, dva roky běžící, bez náznaku změny. |
![]() kuba |
09.03.2009, 17:55.18 | |
RE: Neviem sa rozhodnúť.Siel by som skor do Optiboxu. Ale sukromny nazor. Ale doporucujem ine znacky. |
![]() DJYEMI |
09.03.2009, 20:22.36 | |
Digi krádežKup si hociktory s emu.Digi ti pôjde este 100 rokov.Alebo nie? Toho,kto si zaklada prijem zo satelitu na sledovani digi cez emu,by som tahal za gule az do Bukurešti. Tak max ako bonus a pouzit originalne dekodovacie karty,kde mate istotu,ze vam to pôjde vela rokov. Najhorsie je,ze vela monterov(aj tu zaregistrovanych)instaluje ludom stb s firmware s emu a funkcnymi klucmi. Ja maximalne poviem,ze sa to da,ale neviem presne ako. Lebo uz mi pripada sledovanie digi ako narodny sport. Nech zije Nagra3! |
![]() Kasr |
09.03.2009, 22:16.33 | |
RE: Neviem sa rozhodnúť.To by pak narodni sport musela byt zlodejna, no ono tak asi bude ....ale Zorbas to napsal spravne " Pokud trváš na tom, že budeš zlodějem" R^ R^ R^ R^Kdyz jsem to napsal ja, to nekteri dostavali infarkt, co si to dovoluju .... |
![]() 007 |