07.03.2009, 13:44.09 | |
Pixmania - nakup ?Ahoj, chci se zeptat, jake mate zkusenosti s nakupovanim na www.pixmania.cz ? Maji tam zajimave ceny. |
![]() Kataluk |
07.03.2009, 13:49.26 | |
RE: Pixmania - nakup ?Zajímavé ceny,ale vcelku bez záruky.Německý internet.obchod se zastoupením v CZ mající sídlo ve Francií. |
![]() Baron |
07.03.2009, 14:14.42 | |
RE: Pixmania - nakup ?Pracuje to s francouzským právem.Mají tam myslím např. lhůtu na vyřízení reklamace 60 dnů. Kdyby došlo na potíže, tak nic nevynutíš - je to nereálné. Pokud vím z různých zdrojů, tak ale během těch dvou měsíců věci vždy nějak vyřešili. Taky s nějakou 14 denní lhůtou na vracení dle českých zákonů si myslím nebudou dělat hlavu. Pokud ti takhle vyhovuje, kupuj. Možná bych si to lajznul u nějakých věcí, kde je reklamace nepravděpodobná. Jinak bych byl spíše opatrný. Určitě bych nekupoval nic, co je drahé poslat zpět - třeba televizi apod. Taky ty ceny jsou rozdělené, pokud chceš mít podmínky jako v ČR (oni tomu říkají garance smlouvy nebo tak nějak), tak už ty ceny zase tak ojedinělé nejsou. |
![]() Antonín |
07.03.2009, 14:22.26 | |
RE: Pixmania - nakup ?Zajímavé ceny ??? A zkus použít jakoby nákup do košíku ... Ta cena začne růst a to o dost, zlodějna a vyhejbají se zákonu, toť můj pohled. Nekoupil bych si od nich ani prskavky na vánoční stromeček, jó a pozor, u některých výrobků chtějí zaplatit předem (takhle obchodovat umí každej) a ještě detailní výpis rodného čísla při nákupu Rv Rv Rv |
![]() TDB |
07.03.2009, 14:29.20 | |
RE: Pixmania - nakup ?ok, moc diky za vase postrehy a zkusenosti. |
![]() Kataluk |
07.03.2009, 15:43.28 | |
...klidne nakup cez pixmaniu, usetris tisice! (zalezi o jakej druh tovaru jde...na LCD sem usetril 15tisic ... s reklamaci nejsou zadny problemi, je to spolehlivej i-net shop ...nakupoval sem tam vice veci a neslo o levne veci, a zadnej problem ... v kamennem shopu se mi uz stalo ze mi chteli prodat tovar kterej byl za(nevhodné slovo)nej resp vylozenej par mesicu na ploche ... sem neveril ze wtf ... hold tydle kammenne kramky si vubec nevazi zakaznikov, na rozdil od SPOLEHLIVEJCH e-shopu ;) |
![]() alfasex |
07.03.2009, 18:23.08 | |
Som velmi spokojny s nakupom v PixmaniiSom velmi spokojny s nakupom v Pixmanii, nakupil som LCD, kameru, radio atd. nikdy ziaden problem s kvalitou, ceny jednoznacne nizsie ako inde. Som spokojny, je to dobry obchod, este keby rychlejsie rozsirovali sortiment vyrobkov napr. ako ma Pixm....fr, alebo .uk. |
![]() magnum00 |
07.03.2009, 19:47.28 | |
Pixmania = problémy se servisemPixmania nemá v ČR smlouvy na záruční servis TV. Nutno zaslat do Francie. Zásilka do Francie, TV Smsung 32" v originál balení stála 1998 Kč. Šlo to tam skoro týden, když to došlo, uznali, že je opravdu v záruce a vadný. Dali příkaz dodavateli v ČR, ten doručil nový TV. Náklady na dopravu do Francie dosud neuhradili - je to 8 měsíců...Já už se Pixmani vyhýbám. Rozmysli si Mařenko, rozmysli... |
![]() bob.r |
07.03.2009, 20:08.20 | |
RE: Pixmania - nakup ?stejná zkušenost jako bob.r . DVD Kiss reklamováno , reklamace uznána - náklady na reklamaci ač zaručujou proplacení v případě uznání reklamace doposud neuhrazeny - naštěstí jen 515Kč !!! |
![]() kiss |
07.03.2009, 20:55.30 | |
... nechci vrtatkdysi par let zpatky sem koupil crt TV, hold asi blba dodavka do east Europe nebo nevim, ale byl vadnej, obrazovka mnela blby tvartak sem sel reklamovat ... 20km do kramu 20km zpatky ... prinesl sem tv, zapojim vse ok, no kdyz sem dal teletext tak zase docela obraz v ramci txt prohnutej... tak sem sel do kramu a tam mi to vzali ale s tym ze tedka na sklade to nemaji resp maji ale nejsou si jisti tym ze ta tv bude zase ok a odporucili mne na prime zastoupeni dany znacky s tym ze penize mi vratili ... jelikoz tu TV sem strasne chtel, tak sem sel primo na centralu 100km tam 100km zpatky... no zase sem zistil ze to ma naky neduhy... takze zase sem to vezl zpatky a konecne po 2hodkach co sem testoval snad 10 TV sem donesl dom ke svoji spokojenosti OK TV ... cize jemne receno, ta TV mne vysla o par tisic vic ... a pripominam ze neslo o nakou shit znacku, ale znacku ktera patri k tem TOP a myslim ze hazet pixmaniu do kose jenom proto ze hradite naklady na postovne pri reklamaci mi prijde nefer ... a zadna prodejna, eshop nebo 1 osoba neni 100procentna, a pokud clovek nenarazi na fakt zlou vec, tak ty prachy co usetri se urco oplati .... ... to ste jeste nikdy nic nereklamovali v kamennem shopu? |
![]() alfasex |
07.03.2009, 21:45.10 | |
RE: Pixmania - nakup ?Český kamenný (i internetový) shop dostanu do exekuce, pokud nebudou dělat to, co podle zákona musí. Bude mi to trvat tak asi půl roku. (A každému advokátovi.)Slovenský nebo francouzský shop nedostanu nikam. A oni to dobře ví. Nejsou hloupí. |
![]() Antonín |
07.03.2009, 23:15.56 | |
...Antoninpriteli, nechci se te nak dotknout, ale Ceska rep je soucasti EU, a tudiz jako spotrebitelovi ti muze bejt sumak jestli je prodejce sved, ital, francouz nebo spanel resp i slovak:- ... pravo EU ktere je implementovano taky do pravniho systemu CR postihuje vsechny nekale praktiky, a vicero pravnich predpisu se odvolava na ruzne smernice atd EU ...pixmania je registrovana taky, a je jedno v ktere zemi EU, zakon musi dodrzovat, a aproximacia prava EU prebehla ve vsech zemich, a v podstate snad krom dani co se obyvatelstva tyka jsou vsude podminky rovnake... spis se obavam ze jestli byli ze strany zakazniku splneny vsechny podminky na vraceni penez ... a jenom tak na okraj, kdovi proc se lidi neboji kupovat auta v cizine a dovazet ji do CR/SK a je jedno ci je to novy nebo ojety? ... a to se bavime uz o jinech penezich... |
![]() alfasex |
07.03.2009, 23:19.04 | |
...2a uz posledni vec k tomuhleposledni novelizace vicero zakonu ci uz v CR nebo v SK prispelo ke zvyseni ochrany spotrebitele, a to diky implementace EU law ... tym nechci ric ze ta ochrana je dostatecni, to nebude nikdy, ale pomaha k tomu aby i ceskej clovek se mohl domohat lip prava i v nakym shopu ve francii |
![]() alfasex |
08.03.2009, 00:45.55 | |
=alfasex= i Ty jeden teoretiku...Až Ti něco v záruce klekne a budeš to posílat do Francie, poznáš... |
![]() bob.r |
08.03.2009, 07:58.51 | |
Pixmánia ?Okrem iného z Pixmanie tovary nemusia mať menu a návody v jazyku slovenskom alebo českom (samozrejme ak je súčasťou tovaru). Na to som sa pýtal Slovenskej obchodnej inšpekcie a bohužiaľ nemusia dodávať, dôvod - regostrovaný vo Francúzsku. A na ŠOI nemajú dobré skúsenosti a ta dáma, s ktorou som to konzultoval nedoporučovala mi nákup. A majú tam vysoké dopravné. |
![]() antonius |
08.03.2009, 14:38.55 | |
...bob.r kdyz klekne tak klekne a v soulade s reklamnymi podminkami to dam na reklamaci .. nic vic nic minantonius: normalne zasnu, a vy neumite nakej svetovej jazyk? vzdyt tady mi to nekdy prijde ze english, deutch spain ovlada kazdej druhej, tolik lidi tady prima cez diablo ruzne cizojazycne pakety .. a nebo jenom koukaji na obrazky? asi jo ...berte to jako satirickej prispevek, ale co jineho vam nato mam napsat .. to ze nekdo neovlada cizi jazyky, neni problem pixmanie ale kazdeho osobni, bohuzel ... za ty usetrene prachy se to stale oplati, a nehledejte chyby ktere se stavaji bezne v nasich obchodech viz dnesni relace Lamparen na Markize a prispevek NAVODY... ;) |
![]() alfasex |
08.03.2009, 16:35.41 | |
RE: Pixmania - nakup ?Dobrá agitace, plat u této firmy musí být asi dost vysoký. :))) |
![]() TDB |
08.03.2009, 17:44.21 | |
pre alfasexĎakujem za poučenie, ja ovládam svetový jazyk, ruštinu a , ktorú Ty asi neuznávaš. Asi viac pochopíš keď Ti poviem že mám poctivých 69 rokov, teda my skôr narodení asi potrebujeme menu a návody v slovenčinwe či češtine. Ja sa z vlastných skúsenosti prikláňam k negatívným hodnoteniam obchodu, tak na 55 ku 45 |
![]() antonius |
08.03.2009, 17:59.26 | |
RE: Pixmania - nakup ?@antoniusStojí ti ten menší(prvotní) výdaj za ty prachy? V záruce třeba běhat s 50kg krabicí(třeba i několikrát)? Možná bys i po všech soudních tahanicích práva dosáhl, ale stojí ti to za to, ve svejch letech? Beru to takhle. A nemám ani polovinu ;) Dej na Antonína, kup tam babičce fén nebo sobě holící strojek a šetři nervy :))) Přeju příjemný nákup. Jeden konkrétní nápad, počkej na akci nebo happy day v Okay a kup tv tam. Záruky máš jistý. Ahoj |
![]() Tomik535 |
08.03.2009, 21:13.54 | |
RE: Pixmania - nakup ?@ Tomik535Asi Ti ušlo motto tohoto vlákna, Kataluk sa pýtal na názor na Pixmaniu, tak som mu ho dal. A nekomentoval som iné názory, čo ale u Teba je to hlavné (ako pozorujem z ostatných vlákien). Potom pochybujem, že máš polovicu môjho veku, snáď tak desatinu, možno aj vyrastieš a bude z Teba aj chlap. Mnoho zdaru a Ahoj, nech sa Ti darí. |
![]() antonius |
08.03.2009, 23:09.15 | |
RE: Pixmania - nakup ?Antonius omlouvám se, příspěvek byl samozřejmě pro Kataluka, jen jsem jím tvůj názor potvrdil.Od té doby, co mám ten pidinotebook a nepoužívám svou ext. myš s perfektním rolovacím kolečkem, přepínám příspěvky po řádcích a neotevírám celé vlákno, takže občas zapomenu kdo se zeptal.. ;) Jinak 7 let mi opravdu není(a věř, chtěl bych je znova), ale nejsi tu často, tak se nedivím, že mě neznáš. Představuji si sebe v 69 letech na pokerovém turnaji ve Vegas a ne se rozčilovat na parabole.. :laughing: Jinak se měj hezky. |
![]() Tomik535 |
09.03.2009, 00:25.00 | |
pro Tomíka535Tak to má byť, už Ti verím, že Ti nieje 7 rokov. Ospravedlnenie prijímam, aj keď to nie je to najhlavnešie. Aj ja by som radšej hrál poker, hoci len za humnami, ale z toho dôchodku sa to nedá. Ja viac chodím na toto forum a čítam, vynimočne keď si myslím, že pomôžem tak sa ozvem, pritom si vytváram názory na rôzných autorov. Vlastne to začal ten alfasex so svojím údivom, že neovládam svetovú reč. Vie ma nasrať, ak niekomu sa snažím poradiť či povedať úprimne svoj názor a pritom urobím preklep či chybu v písaní(čo s mojou artrozou klbov na prstoch nie je vôbec ťažké)a tu sa zletia znalci ako muchy na lajno a venujú sa chybe. To im viem zaželať aj to, aby ich pán Boh o pohlavnú sviežosť pripraviť ráčil. Tak Ti aj ja želám len to najlepšie a aby pán Boh ju Tebe dlho zachovať ráčil |
![]() antonius |